Tung kveld på Intility Arena

Vålerenga tapte 1-4 mot Strømsgodset lørdag kveld.

Det ble dessverre ingen jubelkveld for Vålerenga mot Strømsgodset lørdag. Gjestene fra Drammen tok ledelsen da Marcus Pedersen stanga inn 1-0 etter 26 minutter, men Vålerenga kom tilbake i 1. omgangs siste spilleminutt.

Chidera Ejuke satte inn 1-1 mot Strømsgodset (Foto: Berit Roald / NTB scanpix)

Magnus Lekven fant Chidera Ejuke inne i Godset-boksen, og teknikeren på venstrekanten la ballen til rette før han lekkert skøyt inn i det lengste hjørnet.

Det som skulle bli en positiv boost inn mot den andre omgangen ble raskt fjerna da Tokmac Chol Nguen la på til 2-1 kun tre minutter etter hvilen.

Vålerenga hadde ikke så mye å by på offensivt denne lørdagskvelden, og ble hardt straffa av effektive Strømsgodset-angripere. Kampens andre målscorer, Nguen ble felt alene igjennom med Adam Larsen Kwarasey etter 64 minutter, og dommer Tommy Skjerven pekte på ellevemetersmerket.

Marcus Pedersen gjorde alt rett og satte inn sitt andre og Strømsgodsets tredje for kvelden.

Som om ikke det var nok fikk tidligere Vålerenga-spiller Herman Stengel gleden av å score kampens siste mål seks minutter på overtid. Ballen ble klarert ut på nærmere 30 meter, og Stengel fyrte av med høyrefoten.

Kampen endte med 1-4-tap på Intility Arena, og Vålerenga har en jobb å gjøre før bortemøtet med Start førstkommende lørdag.