Tror på 3-4 nye A-spillere neste sesong

Vålerenga 2 skal fortsatt spille i PostNord-ligaen neste sesong, og hovedtrener Gard Holme tror vi får se flere spillere ta steget til A-laget også i 2018.

Annonse:

Tross 1-0-tap borte for Kjelsås i forrige kamp, ble plassen i PostNord-ligaen (2. divisjon) berget gjennom resultater i andre kamper. Etter noen dager på å fordøye helga, er det en fremoverlent rekruttrener vi møter på Intility Arena. 

– Vi ser jo på helheten av sesongen, og ser at vi har klart oss, og det er positivt. Men jeg er jo sånn anlagt at jeg aldri blir helt fornøyd så vi skal bli bedre enn det her, sier hovedtrener for Vålerenga 2, Gard Holme. 

Saken fortsetter under videoen:



Bra rekruttering

Andrelaget består hovedsakelig av spillere fra G19-laget med noen tilskudd fra A-lagsspillere som trenger kamptrening. Holme er svært godt fornøyd med at flere av de yngste spillerne har tatt steget fra PostNord-ligaen til Eliteserien denne sesongen. 

– Vi er veldig godt fornøyd med at vi har fått opp 3-4 spillere som har tatt steget opp fra å spille rekruttfotball til å spille for A-laget i Eliteserien. Sånn sett så har jo denne arenaen fungert akkurat som den skal. Jeg er ganske sikker på at vi kommer til å ha 3-4 spillere også neste år som kommer til å lukte på en plass på A-laget.

Møter serievinneren

Lørdag klokka 13.00 spilles sesongen siste kamp for Vålerenga 2 - og det mot den suverene serievinneren HamKam som med det skal spille i OBOS-ligaen neste sesong. HamKam har varslet om at de kommer med rundt tusen tilskuere på Intility Arena for å ta farvel med 2. divisjon. At det nettopp er HamKam, med mange syngende supportere, som er motstander i siste serierunde, mener Holme passer perfekt for rekrutta.

– Det blir igjen en kjempefin øvingsarena for våre unggutter. Det blir en bra ramme med mye folk og mye lyd som flere av våre juniorspillere ikke har opplevd før. Så det å prestere i det klimaet der blir litt nytt for dem så får vi se hvordan vi takler det. Vi skal uansett avslutte sesongen på en ordentlig måte, sier Holme.

Gratis for sesongkortinnehavere

Kampen mot HamKam spilles på Intility Arena lørdag klokka 13.00. 

Billetter selges kun i døra:
Sesongkortinnehavere: GRATIS
Voksne: 100,-
Barn under 16 år: GRATIS

Vi åpner Hovedtribunen for Vålerenga-supportere og nøytrale, og bortesupportertribunen for bortelagets følgere.

Annonse fra Obos-ligaen: