Deila_peker.JPG

Troppen til Marbella

Vålerenga Fotball reiste i går til Spania for vinterens siste treningsleir. Se hele troppen som dro sørover her:

Etter en styrkeøkt på Intility Arena søndag ettermiddag satt samtlige spillere minus Enar Jääger kursen nedover til den spanske solkysten. Jääger sliter fortsatt med væskeansamling i kneet, men ventes tilbake i trening når laget returnerer fra Spania. 

Kristoffer Klaesson er i tillegg på La Manga med U-18-landslaget, og slutter seg til Vålerenga-troppen når den samlingen er ferdig førstkommende tirsdag. 

Annonse:
Av spillere som har vært ute av trening er det gledelig å melde at Daniel Berntsen og Fitim Azemi har ristet av seg sine skader og trener for fullt med resten av laget. Daniel Fredheim Holm har stått over de to siste treningskampene i Vallhall, men er skadefri og klar for å trene og spille kamper på Marbella. Sam Adekugbe er også spilleklar etter sin lyskeskade. 

Ernest Agyiri har ankommet troppen fra sitt treningsopphold i Manchester City og er også meldt fit for fight. Han har vært under et tøft treningsregime med Citys U-19 og U-20 -lag siden avslutningen av forrige sesong, og en egen fysisk trener har sørget for at han nå er skadefri og kampklar. 

Magnus Lekven pådro seg to smeller i kampen mot Stabæk i Vallhall sist uke, og må belage seg på å drive rehabiliteringstrening under oppholdet i Spania.

Her er troppen som reiste til Marbella:

Keepere: Adam Larsen Kwarasey, Marcus Sandberg, Kristoffer Klaesson.

Forsvarsspillere: Felipe Carvalho, Amin Nouri, Sam Adekugbe, Christian Dahle Borchgrevink, Ivan Näsberg, Jonatan Tollås Nation. 

Midtbanespillere: Abdisalam Ibrahim, Daniel Berntsen, Samúel Kári Fridjónsson, Aron Dønnum, Felix Horn Myhre, Ernest Agyiri, Daniel Fredheim Holm, Simen Juklerød, Magnus Retsius Grødem.

Angrepsspillere: Sam Johnson, Fitim Azemi, Chidera Ejuke, Bård Finne, Henrik Kjelsrud Johansen, Peter Michael. 

Vålerenga spiller tre treningskamper på Marbella. Motstandere er Tromsø torsdag 15.2 kl 16.00, Rubin Kazan søndag 18.2 kl 16.00 og Molde torsdag 22.2 kl 16.00.

Kampene streames på Nettavisen.  

Hør tredje episode av Enga på pod her:

Annonse fra Obos-ligaen: