- Trenerteamet er dyktige til å holde alle på tåhev

Johan Lædre Bjørdal om rollen som leder, talentene i klubben og kampen mot IK Start.

Annonse:

Han har fått trent godt både underveis og etter lyskeskaden som holdt han på sidelinjen i noen uker, og nå føler Johan Lædre Bjørdal seg i veldig bra form. 

På fredagens økt sto han igjen og terpet detaljer med de unge midtstopperne i klubben, og Fagermo skryter av den rollen 33-åringen har i gruppen. 

- Johan er veldig allright å bruke i fotballdiskusjoner. Han er en naturlig leder med mye klokt å komme med, og i tillegg flink i garderoben, sier sjefen. 

Johan Lædre Bjørdal i aksjon på Intility Arena (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)
Johan Lædre Bjørdal i aksjon på Intility Arena (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

Fagermo får støtte av hovedpersonen selv, og sier miljøet og stemningen i gruppa er bedre enn noen gang.  

- Vi er en del eldre spillere i den garderoben, og da er det viktig at vi bidrar og gir beskjed når det er ting vi har meninger om, sier Lædre Bjørdal og fortsetter: 

- Vi har en fin miks av unge og litt eldre spillere som drar i samme retning, og jeg syns også at trenerteamet har vært veldig flinke til å holde folk fornøyde og på tåhev. Med den sesongen vi har hatt i år, med mange kamper på kort tid, trenger vi alle mann, sier han. 

På mandag venter IK Start på Sør Arena, og selv om midtstopperen synes de gule og svarte har fått dårlig betalt så langt i år, er han sikker på at Vålerenga vil levere varene i Kristiansand. 

- Vi må være på vårt beste, og det tror jeg vi kommer til å være også. Vi har vært gode de siste kampene, og jeg er sterk i troa på at vi skal få med oss et godt resultat, avslutter han. 

Se hele intervjuet med Johan i videoen under: 


Foto: Morten M. Larød / SPORTFOTO

Annonse fra Obos-ligaen: