Trenere fra Villarreal besøkte Vålerenga

Trenere med bakgrunn fra LaLiga ga og henta inspirasjon på Intility Arena.

Annonse:

Vålerenga har et av landets beste akademier, men søker hele tiden etter å bli enda bedre og ta nye steg. I april fikk G19-laget besøk av to meritterte trenere fra LaLiga som deltok på flere økter og delte av sin kunnskap, samtidig som at de ønsket å lære av hvordan Vålerenga jobber. 

Ramiro Amarelle og Jaime Paz, som begge har vært assistenter under Quique Setién (tidligere FC Barcelona og Real Betis-manager) i Villarreal i 2022/2023, var involvert i både treningsarbeidet, analysearbeidet og diskusjoner på trenerkontoret. 

- Dette var en vinn-vinn for både Vålerenga og våre to gjester fra Spania. Dette er trenere av ypperste kvalitet som jobbet direkte med våre spillere og ledere på G19, og ga oss nye og innovative perspektiver, sier trener Bryant Lazaro og fortsetter:

- De fikk også verdifull innsikt i hvordan vi systematisk jobber for å få frem de største talentene i Norge. Jeg er sikker på at vi som spillergruppe og trenerteam fikk veldig mye ut av dette besøket, og tar med oss erfaringer inn i sesongen for å skape et best mulig profesjonelt miljø for våre spillere. 

Bilder: Vålerenga

Annonse fra Obos-ligaen: