Treningsprogram og treningskamper 2020

Nå er også motstanderne på Marbella klare: Lokomotiv Moskva og Sandefjord. I tillegg er det avtalt en kamp mot Krasnodar B.

Annonse:

Oppdatert 17/1: De to beremmade treningskampene på Marbella blir mot Lokomotiv Moskva og Sandefjord. I tillegg er det nå avtalt kamp mot Krasnodar B dagen før Sandefjord-kampen, som sikrer mye spilletid for hele troppen under Marbella-oppholdet.

*** *** ***

(saken fortsetter under oversikten)

Slik forbereder vi oss til sesongen 2020:

Sesongkort gir også gratis adgang på våre treningskamper. All informasjon om sesongkort finner du her.      
 

Om oppkjøringen

Oppkjøringsperioden starter den 13. januar, frem til da har spillerne individuelle treningsprogram. Så følger en lang preseason.

Vi møter som kjent seriemester Molde og norgesmester Viking i våre to første kamper i april, og starter med seriemesteren på Intility Arena lørdag 4. april kl. 18.

Tre treningsleire

Det blir hele tre treningsleire i årets sesongoppkjøring. Det var ikke planen tidligere i høst, men etter to gode og treffende initiativ har vi fått på plass langt mer enn den obligatoriske turen til Marbella.

- Spillerne våre tok initiativ til en ekstra treningsleir på Kypros i januar. De tar også kostnaden selv for treningsleiren, et tilbud vi syntes er veldig generøst, og som også viser at spillerne virkelig ønsker å lykkes i 2020, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen.

Nylig fikk vi også et godt tilbud som gjorde at en tredje treningsleir falt på plass.

- Atlantic Cup i Portugal hadde et lag som måtte trekke seg. Vi ble tilbudt den ledige plassen på veldig gunstige betingelser, vi dekker kun flybillettene selv. Totalen blir en preaseason med mange treningskamper mot både internasjonale og nasjonale motstandere, og gode treningsforhold fra vi møtes etter nyttår og fremt til seriestart, konkluderer Ingebrigtsen.

Intility Arena åpner i mars

Vålerenga er samlet igjen 13. januar, og drar allerede den 17. januar til Kypros. Innimellom treningsleirene trenes det mest mulig på Intility Arena, men vi kom ikke utenom noen få økter på fremmed kunstgress.

I 2020 vil det ikke bli noen treningskamp mot LSK som i år, og vi har begrenset antallet treninger på Romerike til et minimum. Ideelt sett skulle vi gjerne vært i Vallhall, men grunnet utfordringer med ventilasjonsanlegget knyttet til vanning vil det ikke være mulig grunnet svært store investeringer for Vallhall Arena.

Vi har også vært i dialog med stadionselskapet ift. potensielle kostnader knyttet til helårsdrift på vårt eget anlegg, men som antagelig ville medført millionkostnader som jo ikke er mulig å få til.

Annonse fra Eliteserien: