Toppkamp i vente for våre gutter

Les deg opp før bortemøte med serielederen her.

I hjemlig serie har Bodø/Glimt enda tilgode å tape. Årets serieleder står med imponerende 16 seire og to uavgjorte på de 18 første kampene, og det ønsker hovedstadens krigere å gjøre noe med. 

Vålerenga har vist strålende form i det siste, og ligger kun to poeng bak sølvet før møtet med Kjetil Knudsens mannskap på Aspmyra.

Skal angripe

Gultrøyene kommer fra en tøff bortekamp mot Milan på San Siro, men selv om det endte med Europa-Exit etter 2-3-tap, er det lite som tyder på at de reiser hjem som et såret dyr. 

Annonse:

Da lagene møttes på Intility Arena tidligere i år endte det uavgjort 2-2, og skal Vålerenga bli det første laget til å ta med seg full pott fra Nord er det noen ting som blir viktig. 

- Vi må opp på vårt beste for å vinne, men det både tror og håper jeg vi har form og selvtillit til, sier Dag-Eilev Fagermo og fortsetter: 

- Vi må gjøre det til en jevnbyrdig kamp der vi har ballen og angriper minst like mye som dem, sier sjefen. 

Jevne kamper

Ser man på historien (noe Dag-Eilev aldri gjør), har Vålerenga god statistikk på Aspmyra. Seks seire og ni uavgjorte på 22 kamper er fasiten, men vi må helt tilbake til 2009 for å finne den siste trepoengeren på Aspmyra. I Oslo trenger vi ikke å gå lenger tilbake enn fjoråret og den fantastiske 6-0-seieren på Intility Arena. 

Tore Hansen dømmer søndagens hovedkamp, som har avspark klokka 20.30. Den ser du direkte på Eurosport Norge! 

Status i troppen

Christian Borchgrevink forlot banen mot Molde med en liten skade, men høyrebacket rista raskt av seg smellen og har trent fullt hele uka. Det er heller ingen som er ute med karantene, og Fagermo kan dermed velge og vrake. 

Hvordan skadesituasjonen er i Bodø skal vi ikke skrive så mye om, men det som er sikkert er at Sondre Brunstad Fet må sone for fire gule.

Artikkelen er skrevet i samarbeid med Trademax.no

Annonse fra Obos-ligaen: