Tollås Nation forlenger med Vålerenga

Midtstopperen har signert en avtale som strekker seg ut 2020.

Annonse:

Vålerenga ble i dag enig med Jonatan Tollås Nation om forlengelse av kontrakten. Midtstopperens avtale gikk opprinnelig ut etter årets sesong, men nå er det klart at visekapteinen blir med i ytterligere tre og et halvt år. 

Tollås Nation, som kom til Vålerenga foran 2015-sesongen, har vært en av Vålerengas beste spillere denne sesongen, og kontraktforlengelsen var viktig å få på plass for trener Ronny Deila. 

Saken fortsetter under bildet. 

- Vi er utrolig glad for å få Jonatan med videre de neste tre årene. Han har vært en støttespiller i hele år og kommer til å bli en viktig spiller for å utvikle laget ytterligere. Med videre fremgang kan han i mine øyne være med å kjempe om en landslagsplass i tiden som kommer, sier Deila. 

Tollås selv er naturligvis svært fornøyd med å bli med videre, og gleder seg til de kommende årene på ny stadion. 

- Det er fantastisk å ha signert for tre nye år. Vi har forhandlet i et par uker nå, og jeg har hele tiden vært klar på at jeg ønsker å være med å bygge videre på det vi har gjort det siste året, sier han og legger til:

- Da jeg signerte forrige gang sa jeg at jeg kom for å ta medalje, men nå skal jeg være litt større i kjeften å si at jeg er her for å vinne gull i løpet av de tre neste årene. 

Se intervju med Jonatan i videoen under: 


Tollås Nation har vært på banen i 18 kamper for Vålerenga denne sesongen og er én av grunnene til at Vålerenga bare har sluppet inn sju mål på de siste ti seriekampene. Han har også notert seg for tre scoringer. 

Fakta

  • Navn: Jonatan Tollås Nation

  • Posisjon: Midtstopper

  • Kamper/mål for Vålerenga: 51/4

  • Draktnummer: 4

  • Kontrakt ut 2020

Annonse fra Obos-ligaen: