Tobias Christensen er klar!

20-åringen har skrevet under på en fireårsavtale. Les mer her.

Annonse:

Vålerenga og Molde er enige om en overgang for stortalentet Tobias Christensen. 20-åringen er på plass i Oslo og har signert en avtale som strekker seg ut 2024. 

På grunn av innreisekarantene etter opphold i Spania blir første trening med nye lagkamerater først mandag 15. mars, men den medisinske testen er gjennomført og alt er klart. 

- Dette er faktisk en spiller vi har prøvd å hente hit i to år. Dialogen med Tobias ble opprettet allerede i juni 2019, og det er vel ingen hemmelighet at vi prøvde å låne han fra Molde i fjor høst. Nå løste det seg endelig med en permanent avtale, og det er vi strålende fornøyd med, sier sportssjef Jørgen Ingebrigtsen. 

Enormt potensiale

Tobias Christensen kom til Molde fra IK Start i 2019, men nå blir rosenes by byttet ut med hovedstaden. Det er hovedtrener Fagermo svært glad for. 

Tobias Christensen er på plass på hotellet i Oslo for å ta fatt på karantenetiden (Foto: Selfie)
Tobias Christensen er på plass på hotellet i Oslo for å ta fatt på karantenetiden (Foto: Selfie)

- Tobias har de kvalitetene vi har vært på jakt etter. Han er en spiller som kan bekle mange av de offensive rollene, men vi kommer først og fremst til å prioritere han som indreløper, sier Fagermo og fortsetter: 

- I Tobias får vi et av Norges største talenter, og jeg gleder meg til å få ut  enda mer av potensialet hans her hos oss, avslutter sjefen. 

Gleder seg veldig 

Tross sin unge alder har Christensen rukket å få mye erfaring både nasjonalt i IK Start og Molde, og internasjonalt gjennom landslagsspill. Nå er han klar for å ta ytterligere steg i Vålerenga og har stor tro på det både han og klubben kan utrette sammen i årene som kommer. 

- Jeg har følt meg veldig ønsket av Vålerenga, og har hatt god dialog med Dag-Eilev. Han har noen tanker og ideer om hvordan han ønsker å bruke meg, og de er veldig spennende, sier Christensen og fortsetter: 

-  Ambisjonene mine med å komme hit til Oslo er å vinne noe. Det er det man jobber for, og det har jeg stor tro på at vi skal klare, sier han.

Vi gleder oss til å se Tobias i kongeblått og ønsker han hjertelig velkommen til Vålerenga! 

PS: I og med at vi fortsatt ikke kan møte Tobias fysisk skal vi prøve å få til et teamsintervju med vår nye midtbanespiller i løpet av fredagen. Følg med! 

Annonse fra Eliteserien: