To spillere ute med korsbåndsskader

Peter Godly Michael og Enar Jääger må belage seg på flere måneder på sidelinja etter at begge har pådratt seg omfattende kneskader.

Annonse:

54 minutter ut i kampen mot Rosenborg gikk Enar Jääger i bakken midt på egen banehalvdel. Midtstopperen tok seg til kneet med tydelige smerter, og etter å ha tatt MR-bilder mandag formiddag ble det i dag konstatert nok en korsbåndsskade for estlenderen. 

Jääger røyk venstre korsbånd for et par år siden i bortekampen mot Bodø/Glimt på Aspmyra, og på søndag var det høyre kne som ble skadet. 

Saken fortsetter under bildet. 

Peter Godly Michael spilte med skadet korsbånd mot SK Brann (Foto: Kenneth Berger)
Peter Godly Michael spilte med skadet korsbånd mot SK Brann (Foto: Kenneth Berger)

Ble operert mandag

Peter Godly Michael ble skadet på trening før Brann-kampen, men spilte allikevel fra start mot rødtrøyene. Undersøkelser i ettertid viser at også han har pådratt seg en betydelig kneskade, og unggutten har allerede vært igjennom en operasjon. 

Vålerengas lege, Erik Rosenlund er den som har undersøkt gutta de siste dagene, og sier følgende om skadesituasjonen: 

- Dessverre viser undersøkelser at to av våre spillere har pådratt seg alvorlige kneskader. Både Enar og Peter har fått påvist avrevet fremre korsbånd i kneet. Begge står foran omfattende operasjoner med påfølgende lang rehabilitering. De vil få all mulig støtte fra Vålerengas medisinske apparat i tiden som kommer, sier Rosenlund. 

Alle henvendelser knyttet til disse skadene skal rettes til klubbens lege, Erik Rosenlund. 

Annonse fra Eliteserien: