Nå kan alle medlemmer kjøpe sesongkort!

2017-sesongen er offisielt over, og nå har forkjøpssalget for alle medlemmer i klubb eller klan startet!

Annonse:
Fra tirsdag denne uka kan alle medlemmer av Vålerenga Fotball Elite, Vålerenga Fotball og/eller Klanen kjøpe sesongkort til 2017-priser!

Har du sesongkort eller Vallekort i år kan du i tillegg beholde samme plass på tribunen. Ønsker du å fornye sesongkortet/Vallekortet med samme plass som i år, men ikke har mulighet til å kjøpe før fristen, send Sjappa en e-post på [email protected].

Hvis du kjøpte sesongkortet eller Vallekortet på nett i år, kan du kjøpe sesongkortet på nett allerede nå på denne siden. Hvis ikke må du i Sjappa på Intility Arena.

Forkjøpsrett til og med 4. desember

Forkjøpsperioden for både medlemmer og sesong- og Vallekortinnehavere gjelder til og med 4. desember. Sjappa holder ekstraordinært åpent mandag fra 12-16. Deretter er det 2018-prisene som gjelder. 

Som medlem av enten klubb eller klan, får du 250 kroner i medlemsrabatt om du kjøper sesongkort på Supportertribunen eller på Patriot-feltet på Vålerengatribunen. Sesongkort med medlemsrabatt må du kjøpe i Sjappa på Intility Arena. I samme slengen kan du også fornye medlemskapet ditt, som også kommende sesong koster 250 kroner.

Alt om sesongkort 2018

All informasjon om sesongkort 2018, inkludert priser, tribunekonsept og alle fordelene som følger med å ha sesongkort, finner du på www.vif-fotball.no/sesongkort2018.

Det åpne salget starter tirsdag 5. desember både på nett og i Sjappa.

Annonse fra Obos-ligaen: