Tippenprisen deles ut på søndag

Østkantspellet deler i år ut Tippenprisen for andre gang, i pausen mellom Vålerenga og Molde. På bildet ser vi fjorårets vinner Reza Vargordi.

Annonse:

Prisvinneren mottar en statuett av Henry "Tippen" Johansen, til odel og eie, samt en pengepremie på 25 000,- til en fritt valgt mottaker som er, eller kan bli medlem, av Grasrotandelen.

Tippenprisen er sponset av Norsk Tipping, og deles ut av Østkantspellet i samarbeid med Dagsavisen, Norsk Tipping og VIF HISTORIE. Statuetten er designet og produsert av kunstneren Merete Nilsen Bua. 

Tippenprisen 2020 ble tildelt Reza Vargordi (bildet), for sitt årelange engasjement for ungdom på Ellingsrud.

Mer om Tippenprisen 2021 og årets fem nominerte kan du lese i Dagsavisen Oslo:

https://www.dagsavisen.no/search/tippenprisen/  

Om Tippenprisen

Henry "Tippen" Johansen var et stort forbilde for mange i hele Norge, men spesielt for barn og unge fra Vålerenga, på Oslos østkant. Gjennom idretten fant Tippen en aktivitet som han mestret, og hvor han syntes. Alle barn fortjener å finne et slikt sted.

I Norge har vi en god frivillighetskultur. Det er mange som ofrer mye for å gi barn og unge gode oppvekstsvilkår. Ofte er det dette ene mennesket du møter på livets vei, som ser akkurat deg, og som hjelper deg til å finne ditt eget talent. Det kan være en kulturskolelærer, en trener, en som jobber på en fritidsklubb, eller rett og slett en god nabo.

Tippenprisen ønsker å løfte opp én spesiell person hvert år, som har betydd mye for barn og unge på Oslo øst. Vi ønsker også å inspirere flere til å gjøre det samme i nærmiljøet. Kanskje du kan bli den ene som endrer noens liv?

Les mer om Tippenprisen på https://www.spellet.no/tippenprisen 

TP1.jpg
TIPPENPRISEN: Statuetten er designet og produsert av kunstneren Merete Nilsen Bua.

 

Annonse fra Obos-ligaen: