Tina Wulf på lån til FIFA

Vålerengas kommunikasjonssjef skal dekke det norske landslaget i fotball-VM for FIFA denne sommeren.

Tina Wulf har fått innvilget permisjon fra jobben som kommunikasjonssjef i Vålerenga Fotball Elite for å dekke de norske fotballjentene på nært hold i Frankrike på oppdrag for det internasjonale fotballforbundet FIFA.

- Det var en unik mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg, sier Wulf på telefon fra Paris. 

Valgte Wulf

Hver nasjon som er med i fotball-VM for kvinner i Frankrike har et produksjonsteam som skal dekke sin egen nasjon for hele verden. Da FIFA skulle plukke ut en norsk representant falt valget på Wulf. 

- Det er kanskje den beste avgjørelsen FIFA noen sinne har tatt, sier kommersiell leder i Vålerenga Fotball AS, Espen Østerhaug. 

- Tina har gjennom flere år vist at hun er ekstremt kapabel både foran og bak kameraet. Hun leverer fantastiske saker gjennom hele uka, og selv om vi vil savne henne dypt mens hun er i Frankrike, ser vi at dette er en gyllen mulighet for henne å vokse ytterligere i jobben sin. Vi er utrolig stolt av å ha medarbeidere som er så dyktige som Tina, sier han videre. 

Leder eget team

Wulf blir leder for sitt eget produksjonsteam som skal reise rundt i Frankrike gjennom mesterskapet. 

- Det blir en stor utfordring for meg, men gutta jeg reiser med er erfaren og veldig hyggelige. Målet er å vise norsk fotball fra sin beste side til et internasjonalt publikum, og det er jeg sikker på at vi klarer. 

Wulf reiste til Frankrike søndag og blir i landet fram til Norge eventuelt måtte ryke ut. Det vil i denne perioden være litt mindre aktivitet på Vålerengas kanaler.

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: