Tidligere toppkeeper klar for Vålerenga

Lukasz Jarosinski er ansatt som ny keepertrener i utviklingsavdelingen.

Annonse:

Vålerenga har i dag ansatt tidligere toppkeeper Lukasz Jarosinski som ny keepertrener i utviklingsavdelingen.

Den polske 33-åringen har blant annet vært to perioder i HamKam, og kronet spillerkarrieren med et opprykk til Eliteserien. Nå ser han frem til en ny epoke i livet, og gleder seg til oppgavene som venter i hovedstaden. 

Sanden, Jarosinski og de andre i utviklingsavdelingen tar fatt på en spennende sesong (Foto: VIF Media)
Sanden, Jarosinski og de andre i utviklingsavdelingen tar fatt på en spennende sesong (Foto: VIF Media)

- Jeg er veldig glad for å få denne muligheten i en så stor klubb, og som i tillegg har Norges beste akademi. Jeg har fått veldig godt inntrykk av Vålerenga, og følt meg virkelig velkommen her. Hovedansvaret mitt blir oppfølgning og trening for keeperne mellom 16 og 20 år, samt være tilgjengelig for dem når de har behov for noe ekstra, sier han med et smil og fortsetter: 

- Jeg har den nest høyeste UEFA-lisensen som keepertrener, og har hele tiden tenkt at dette kunne være noe å jobbe med den dagen karrieren var over, avslutter han.

Vålerenga 2-trener Øystein Sanden er veldig fornøyd med å få Lukasz inn i teamet, og gleder seg til å komme i gang med sesongoppkjøringa for våre største talenter. 

- Vi er veldig glade for å få Lukasz med på laget. Han har lang erfaring fra både norsk og internasjonal fotball som spiller selv, og nå går han inn i sin første jobb som keepertrener, sier Sanden og fortsetter: 

- Jeg har fått et veldig godt førsteinntrykk av Lukasz. Han er vanvittig dedikert og en profesjonell type som jeg vet vil tilføre teamet mye kompetanse, avslutter han. 

Spillerne på Vålerenga 2 samles for første gang torsdag ettermiddag, og skal gjennomføre testinger frem mot det som forhåpentligvis blir årets første fotballtrening i Bø 14. januar. 

Annonse fra Eliteserien: