- Thirsty for more

Vidar Örn Kjartansson venter på sin første nettkjenning i 2021, men spissen tror det nærmer seg.

Annonse:


I morgen er det fotballens festdag - en dag der tribunen pleier å fylles opp av feststemte supportere. Det blir det lite av på søndag dessverre, men vi får håpe gutta leverer en fest på matta til de som ser kampen på TV. 

Vidar Örn Kjartansson ble Vålerengas toppscorer i fjor, og vi vet alle hva som bor i den mannen. Selv om han ikke har putta i de to første kampene, er det lite som tyder på at spissen er bekymra. 

- Jeg tror det kommer mot Kristiansund i morgen, og så fort jeg får det første målet, kommer jeg til å score i hver kamp. Selvtilliten er høyere nå, vi fikk en seier sist og har starta sesongen bra, sier han. 

Islendingen har kommet til et par gode muligheter i de to oppgjørene som er spilt, men han tror det bor enda mer i laget, og det kommer. 

- Det viktigtse for oss har vært å få resultat, og jeg syns vi var veldig gode både mot Rosenborg og Brann. Vi jobber fortsatt med å finne rytmen, og jeg tror det bare vil bli bedre og bedre. Jeg kommer til å score snart, og forhåpentligvis er det i morgen, sier han. 

Gjestene fra nordmøre har enda ikke tatt poeng i årets Eliteserie, og kommer nok revansjelystne til hovedstaden. Kampen mot Kristiansund har avspark allerede klokka 15.00, og sendes direkte på Discovery+. 

All den tid vi fortsatt ikke har tilgang til garderobe i pausen, er det kun 18 mann som tas ut til oppgjøret mot KBK. Det er den samme gjengen som har vært med i de to foregående rundene, og ser slik ut: 

Troppen mot KBK

  • Haug, Klaesson

  • Borchgrevink, Näsberg, Horn Myhre, Tollås Nation, Skaret, Adekugbe

  • Layouni, Dønnum, Sahraoui, Christensen, Bjørdal, Oldrup, S. Opsahl, Jatta

  • Udahl, Kjartansson

Foto: Morten M. Larød/Sportfoto

Annonse fra Eliteserien: