- Terningkast 6

Dag-Eilev Fagermo om fasilitetene på Marbella og årets første treningskamp.

Annonse:

Søndag klokka 16.00 spiller Vålerenga årets første treningskamp når russiske FC Krasnodar står på motsatt halvdel på Marbella Football Center. Laget har forberedt seg godt i dagene de har vært i Spania, og Fagermo kan melde om en spillesugen tropp. 

- Først og fremst må jeg si at treningsfasilitetene her nede er enorme. Det er enkelt og greit terningkast 6, og vi gleder oss veldig til kamp, forteller han entusiastisk og fortsetter:   

- Minus Amor og Christian stiller vi full tropp på søndag. Det er ikke noe alvorlig med Amor, men han blir ikke klar til kampen. Utover det skal alle spille én omgang hver, mens Jonatan og Vidar får 20 minutter. Begge de to pushes veldig hardt på treningsfeltet om dagen, og da holder det med en halv omgang, sier sjefen.

Uten å røpe hele elleveren dagen før kamp, kan vi si så mye som at alle nysigneringene får debuten sin i kongeblått. Både Vegar, Brynjar og Petter starter oppgjøret for Vålerenga, og er du så heldig å ha et abonnement på enten VG+ eller hos Amedia kan du følge årets første treningskamp live. 

PS: Det er spillerne våre som styrer Instagram denne uka, så hvis du vil se litt mer av hvordan de har det på tur er det bare å titte innom storyen. Dagens leveranse fra Osame Sahraoui og Seedy Jatta kan by på litt av hvert.. 

 

Annonse fra Eliteserien: