Tar du Ronnys utfordring?

Vi fyller supportertribunen med 1500 sesongkortholdere, og Deila betaler resten av TIFO-opphenget!


Innsamlingsaksjonen til TIFO-opphenget hadde akkurat nådd halvveis til målet, da Deila spurte hvor mye som var samlet inn.
«Jeg tar resten» sa han når han fikk svaret på spørsmålet sitt. «På èn betingelse...».

Det er ikke noe hårete og uoppnåelig betingelse. Alt som behøves er lojalitet og litt overbevisning av noen som «sitter på gjerdet».

Ronny tar nesten 150.000 kroner ut av egen lomme for å betale det resterende beløpet i innsamlingsaksjonen til TIFO-opphenget om vi runder 1500 kort! Som betyr at vi skal få opp sesongkortbeholdningen på Supportertribunen fra årets Eliteserie med bare 200 stykk før sesongstart. Kun 200 ekstra sesongkort!

Så med å kjøpe eller fornye sesongkortet på Supportertribunen, samt få med kompiser, partner, familiemedlemmer eller kolleger – du kjenner garantert en person som kan overtales - støtter du ikke bare klubben og laget, men er med på å heve stemningen og ikke minst realisere vår drøm om det feteste TIFO-opplegget noensinne sett på norsk jord! 

Lurer du på hvordan et slikt TIFO-oppheng fungerer, har vi funnet noen eksempler på youtube for deg. Sjekk videoen under og forestill deg Intility Arena i 2019. Det kan bli helt vanvittig! 

Forny medlemskapet i Klanen, kjøp sesongkort på Supportertribunen og bidra til starten på verdensherredømmet!

Tar du utfordringen fra Ronny?

Kjøp sesongkort her

Annonse:

Annonse fra Eliteserien: