Tap i seriens siste slag

Mjøndalen over streken etter 1-0 seier

Annonse:

Mjøndalens ene mål var det de trengte for å få fornyet tillit i landets øverste divisjon. Det kjempet de godt for i andre halvparten av første omgangen. Energien tok de seg med videre i andre omgang, og da ristet det i veggene på Consto Arena etter 53 minutter spilt. Vi er fryktelig nære utlikning mot slutten av andre, men dette er ikke vår kveld. Gutta skal ikke klandres for å ikke arbeide, men det mangler en del på både evne og gjennomføring. Vær og vind skal heller ikke klandres, dette er noe vi må fikse selv, og det kan man jo ta positivt. 

Presset som de seks under oss på tabellen hadde ved avspark, har vi sluppet siden vår bortekamp mot TIL. Tromsø er nå ute av det gode selskapet sammen med Ranheim. LSK må ut i kvalik mot Start før de vet hvilken hvilken divisjon de spiller i neste år. 

Vi ender en tøff sesong på 10. plass med 34 poeng. Det er nøyaktig halvparten av det serievinner Molde ender med. Vi har vunnet åtte ganger, spilt 10 uavgjorte kamper og tapt 12 oppgjør. 

Odin Thiago Holm med sin a-lagsdebut

En gledelig nyhet er at Odin Thiago Holm, som blir 17 i januar, fikk 16 minutter på banen med a-laget! Hjertelig velkommen Odin! Det gror godt i våre utviklingsavdelinger og det skal vi glede oss over. 

Nå blir tabellen nullstilt og vi får nye sjanser til å være Oslo's stolthet både hjemme og borte. Det gleder vi oss til! 

Takk til alle som tok turen til Nedre Eiker, dere er vakre og synger fryktelig fint. Vi sees snart igjen! 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: