Taofeek Ismaheel klar for Vålerenga!

Stortalentet skal herje i Eliteserien før han fortsetter karrieren i Ligue 1.

Annonse:

Vålerenga og den franske Ligue 1-klubben Lorient er enige om en låneavtale for Taofeek Ismaheel. Den talentfulle kantspilleren fikk sitt store gjennombrudd i OBOS-ligaen i fjor, og på 31 kamper for Fredrikstad scora 21-åringen 13 mål og hadde syv assist. 

Lorient ble enige med Fredrikstad og sikret seg underskriften til Ismaheel helt på tampen av deadline-day, og kort tid etter ble også Vålerenga enige med den franske klubben om en låneavtale frem til sommeren. 

Nigerianeren har gjennomgått den medisinsk sjekken i både Frankrike og Norge og er på plass i Portugal sammen med resten av troppen.  

Låneavtalen med Lorient strekker seg fra 1. februar til 30. juni, og sportssjef Jørgen Ingebrigtsen er glad for at unggutten tar turen innom hovedstaden før han fortsetter karrieren ute i Europa. 

- Vi er veldig godt fornøyde med den avtalen som nå er signert. Ismaheel hadde en strålende sesong i Fredrikstad i fjor, og har naturligvis vært en ettertraktet mann. Det er en bra forsterkning for oss inn i første del av sesongen, og gir oss enda bedre tid til å finne en mer permanent løsning, sier Ingebrigtsen og fortsetter: 

- Vi har vært på jakt etter en offensiv spiller som kan forsterke frontleddet vårt. Taofeek har X-faktor, og kan, litt avhengig av kampbildet, bekle samtlige posisjoner på topp, avslutter han. 

Vi ønsker Taofeek hjertelig velkommen til Vålerenga, og gleder oss til å se han i kongeblått (kanskje allerede i oppgjøret mot Halmstad på tirsdag)! 

Annonse fra Eliteserien: