Surt overtidstap for rekrutta

Gikk på sesongens første tap lørdag.

Det var et skikkelig toppoppgjør på Intility Arena lørdag mellom serieleder Vålerenga 2 og FK Tønsberg. Dessverre for våre gutter endte det med sesongens første tap da vestfoldingene vant 2-1.

Vålerenga har åtte spillere på yngres landslag, og med tanke på A-lagets treningskamp mot HJK Helsinki søndag, var det et ungt lag som entret kunstgressmatta på Intility Arena. Sakarias Opsahl (19) var igjen lagets eldstemann, men det var en annen spiller fra A-troppen som markerte seg først.

Hans Jacob Thomsen jobbet seg nydelig ned langs sidelinja, fikk lagt inn til Sander Werni som enkelt sendte Vålerenga i ledelsen. Werni hadde et par gode sjanser til, men det var gjestene som scoret kampens andre mål rett før pause.

Andreomgangen bølget frem og tilbake, og begge lagene hadde store sjanser til å score det neste målet. Da klokka passerte 90 minutter virket det som begge lagene var fornøyd med ett poeng, men i det 92. minutt satte FK Tønsberg inn kampens siste scoring.

Dermed gikk rekrutta på sitt første tap for sesongen, men leder fortsatt Norsk Tipping-ligaens avdeling 2 - to poeng foran nettopp FK Tønsberg.

Kampfakta:

Vålerenga 2 – FK Tønsberg 1-2 (1-1)

Intility Arena, 194 tilskuere.

Mål: 1-0 Sander Werni (10), 1-1 Christian Østli (43), 1-2 Benjamin Abrahamsen Bendu (90).

Gule kort, Vålerenga: Brede Sandmoen og Osame Sahraoui.

Vålerengas lag: Kristoffer Klaesson, Brage Skaret, Martin Bech Riisnæs, Fredrik Holmé, Hans Jacob Huun Thomsen, Kevin Ogudugu (Amel Muratovic fra 86. min.), Sakarias Opsahl, Osame Sahraoui, Brede Sandmoen, Sander Werni, Marcus Victorio (Elias Taubo fra 70.).

Toppfoto: Kenneth Berger.