Styrker innholdsproduksjonen

 VIF Media styrker innholdsproduksjonen med Tina Wulf i hovedrollen.

Annonse:

Tina Wulf fortsetter med ansvaret for all innholdsproduksjon for Vålerenga Fotball Elite, selv om hun 1. oktober blir fast ansatt som produsent og rådgiver i konsulentselskapet Aasland Graff & Partners. 

- Vi vil rendyrke innholdsproduksjonen fremover. Tina skal lede det spennende arbeidet og vil fortsatt ha redaktøransvaret for innholdet vi produserer, sier daglig leder Erik Espeseth og fortsetter: 

- I tillegg inngår vi et samarbeid med Aasland Graff & Partners som skal styrke oss kommersielt med nye innholdskonsepter og i kommunikasjonsarbeidet. I dette arbeidet skal tidligere mediesjef i Vålerenga, Svein Graff bistå oss og det ser vi fram til. 

Tina Wulf blir dermed fortsatt å se og høre på VIF-TV og i Vålerengas sosiale medier. 

- Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer i Aasland Graff & Partners, samtidig som jeg skal fortsette å gjøre det jeg synes er gøyest i Vålerenga, nemlig å produsere innhold, sier Wulf og legger til: 

- Fotball har vært en stor del av livet mitt, men nå får jeg også muligheten til å jobbe med andre idretter og prosjekter for næringslivet som jeg gleder meg til å bli en del av, avslutter hun. 

Annonse fra Eliteserien: