drone_intility

Styret stiller plassene til disposisjon

Dette ble klart under møtet med valgkomiteen fredag formiddag.

Annonse:

Klubbstyret i Vålerenga Fotball Elite har informert valgkomiteen om at de stiller sine plasser til disposisjon på årsmøtet. Styret er motivert til å bidra i en viktig tid, men mener at det er riktig at vi gir valgkomiteen og årsmøtet mulighet til å sette sammen det styret som årsmøtet mener er best for fremtiden.

Avgjørelsen ble tatt av styret i klubbstyremøtet på tirsdag og ble så formidlet til valgkomiteen. Valgkomiteen anmodet da om et møte i dag, fredag, for å snakke om prosessen fremover.

Klubben vil arrangere årsmøtet så fort det lar seg gjøre, antakelig i månedsskiftet februar/mars. Klubben vil også invitere til et medlemsmøte i januar for å oppsummere sesongen 2023.

Et samlet styre er lei seg over resultatet av årets sesong. Som styre er vi øverste ansvarlig for klubben. Vi har et stort ønske om at en samlet Vålerenga-familie i tiden fremover trekker i samme retning gjennom gode og konstruktive diskusjoner. Det er på denne måten klubben best vil greie målet om å bli en stabil toppklubb over tid. 

Styret og valgkomiteen i Vålerenga Fotball Elite
Kontaktperson i styret: Tuva Ørbeck Sørheim
Kontaktpersoner i valgkomiteen: John Nordbrekken og Gunnar Stavrum

Annonse fra Obos-ligaen: