Studentene inntar Intility Arena

Sammen med kampsponsor Fjordkraft inviterer vi alle studenter til både kamp og studentturnering på søndag.

Prisen for studenter på søndagens kamp er kun kr 50,-. Dette er mulig fordi vår kampsponsor Fjordkraft ønsker studentene like sterkt på kamp som oss - og er med å sponse studentene til akkurat denne kampen. 

Annonse:

Vi er også til stede på Studentslippet i St. Olavs gate 32, mellom kl 10.00 og 15.00 på lørdag. Her har vi en aktivitet der studentene kan score mål på Vålerengas keeper. Om du prøver deg, byr Fjordkraft på billetten til søndagens kamp - inntil 500 billetter deles ut gratis, så vær tidlig ute!

Det er bare å møte opp direkte på kampdag også, og kjøpe billetter i billettlukene, eller i Sjappa på forhånd. Du kan velge ståplass med Vålerengas supportere på Supportertribunen eller sitteplass på langsiden. 

Egen uteservering for studentene

Uteserveringen på torget foran Intility Arena utvides med en egen servering for studentene!

Her finnes også hyggelige prisvarianter innenfor drikkekategorien, i tillegg til Øst sitt rike utvalg på mat og drikke. Øst åpner allerede kl 13, men studentserveringen kjøres i gang kl 17. 

Kom sammen eller alene

Kom - og ta med deg dine studentvenner! Det spiller ingen rolle om de liker Vålerenga fra før, fotballkamp i Oslo er gøy uansett.

Om du ikke har noen studentvenner som skal på kamp, se etter bordene på studentserveringen med Vålerenga-flagg på. Her er fotballinteresserte studenter som mer enn gjerne stifter nye bekjentskaper. 

Her blir det studentcup på søndag. Meld på ditt lag i dag!
Her blir det studentcup på søndag. Meld på ditt lag i dag!

Studentturnering - hvem er best 

Det er masse aktiviteter i vår Fanzone fra kl 17:30. Våre partnere har konkurranser og giveaways, og du kan blant annet konkurrere i fotball-dart med Altibox eller vinne premier på lykkehjul med Hurtigruta. 

Men det viktigste er at vi kårer Oslos beste studentlag i 3'er-fotball! Fjordkraft og Vålerenga tar i mot påmelding fra inntil 16 lag - førstemann til mølla:

MELD PÅ LAG HER

Litt mer om cupen:

Ballbingen i Fanzone ved siden av uteserveringen til Øst er åsted for minicupen.

  • Første kamp spilles 17:30, og finalen spilles 18:45.
  • 3 spillere på hvert lag (inntil 3 innbyttere i tillegg), ingen keeper. Kampene spilles i bare 4 minutter!
  • Turneringsform settes etter hvor mange påmeldte lag det blir, men det er maks 16 lag og det spilles primært etter gruppespill/cup-prinsippet. Ved uavgjort i kvartfinaler, semifinaler og finale avgjøres det hele med fotball-dart.
  • Spillerne på vinnerlaget får fete premier, samt at laget får mat/drikke for 10 personer på Øst!

Ingen påmeldingsavgift eller lignende, alt er gratis! Påmelding innen 18:00 lørdag 18/8.

Spørsmål? Kontakt [email protected].

Annonse fra Eliteserien: