Studenter: Opplev Vålerenga for bare 50 kroner!

For bare en femtilapp kan alle studenter oppleve Oslos Stolthet på nært hold!

Denne helga inntar tusenvis av studenter hovedstaden, og Vålerenga i samarbeid med Fjordkraft inviterer alle til fotballfest på Intility Arena når Tromsø er motstander søndag klokka 20.

Annonse:

Alle studenter kan kjøpe både ståplassbilletter på Supportertribunen eller sitteplass på langsida for bare 50 kroner i billettlukene på stadion! Det er et tilbud vår kampsponsor, Fjordkraft, står bak. Er du ikke student, kan du sikre deg din billett allerede nå ved å gå til Ticketmaster.

Det er meldt sol og 20 grader i timene før kampstart, og hva er vel bedre enn å nyte tida i godt selskap med en eliteseriekamp i flomlys som den virkelige rosinen i pølsa?

Uteservering og engelsk fotball

Uteserveringen til stadionpuben ØST på torget foran Intility Arena utvides med en egen servering for studentene. Her finnes også hyggelige prisvarianter innenfor drikkekategorien, i tillegg til ØST sitt rike utvalg på mat og drikke. ØST åpner dørene allerede klokka 13, mens studentserveringen kjøres igang klokka 17.

Er du en av dem som liker engelsk fotball, er begge Manchester-lagene i aksjon i timene før Vålerengas kamp. Først ut er Citys hjemmekamp mot Huddersfield, før United møter Brighton borte klokka 17. Begge kampene går naturligvis på en rekke storskjermer inne på ØST.

Saken fortsetter under bildet. 

Vinn cruise til Kiel i Studentcupen!

Lyst å vinne et 2-døgnscruise for 4 personer med Color Fantasy/Magic til Kiel? Eller mat og drikke for inntil 6 personer på ØST? 

Få med deg minst to andre venner og still opp i Fjordkraft Studentcup i ballbingen foran stadion. Det spilles tre mot tre, og kampene varer bare i fire minutter. Vinneren får cruise, mens begge finalelagene får mat/drikke på ØST. 

Meld deg på før søndag klokka 12.00 HER

Kom - og ta med deg dine studentvenner! Det spiller ingen rolle om de liker Vålerenga fra før, fotballkamp i Oslo er gøy uansett - vi lover!

Toppfoto: NTB/Scanpix

Annonse fra Eliteserien: