DSC08768

- Mye positivt de første 70

Vålerenga leda 1-0 til det gjensto ti minutter. Da satte gjestene inn to kjappe.

Fredag formiddag var det duka for treningskamp i Vallhall Arena da Vålerenga fikk besøk av Strømsgodset. Til tross for tidlig avspark, var hallen på Oslo øst fullt av skuelystne supportere.

Gjestene fra Drammen sto for de største sjansene før pause, men Vålerenga lå svært godt i ramma og den aggressive spillestilen som Bakke og Myhre har prata om i vinter var tydelig å se.

Strømsgodset hadde noen skumle avslutningsforsøk i den første omgangen, men det sto 0-0 da lagene gikk i garderoben.

El-Abdellaoui med årets første

Da timen var passert kom dagens første scoring, og den var av det pene slaget. Vålerenga rulla opp langs venstresida, og Henrik Bjørdal kom seg ned til dødlinja. Inne i boksen lå Jones El-Abdellaoui, som satte bredsida til og sendte Vålerenga i ledelsen 1-0.

Juklerød gratulerer El-Abdellaoui med årets første nettkjenning (Foto: Kim Erik Eriksen)

Et snaut kvarter før slutt kom gjestene igjennom i midten, men Magnus Sjøeng rakk ballen før Godset-spissen og fikk renska unna. En god og viktig inngripen av sisteskansen, som dessverre måtte se en ball i nettet kun minutter senere.

To kjappe

Da kampuret viste 78 minutter skulle gjestene fra Drammen få sin første nettkjenning for dagen. Et godt innlegg fra venstre og en enda bedre heading sørga for utligning og 1-1 i Vallhall Arena.

Fire minutter før slutt fikk Faji drømmetreff fra 22 meter, og med en lekker bue over Sjøeng sørga midtbanespilleren for Godset-seier på Oslo øst.