Strandberg matchvinner mot Tromsø

Midtstopperen stanga inn kampens eneste mål og sørga for en perfekt oppladning til LSK hjemme om to uker.

Annonse:

Elleve mål på de tre siste hjemmekampene var status før søndagens kamp mot Tromsø på Intility Arena. I Stefan Strandberg og Torgeir Børvens hjemmedebut var det en jevnspilt førsteomgang uten de største høydepunktene. 

Tobias Christensen erstatta Amor Layouni etter en drøy halvtime, og han var arkitekten bak det som ble omgangens største sjanse. 

Amor Layouni gikk tidlig i dusjen og ble erstatta av Tobias Christensen (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)
Amor Layouni gikk tidlig i dusjen og ble erstatta av Tobias Christensen (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

Høyrekanten vant ballen midt på Tromsøs halvdel og satte fart mot mål. Med en perfekt vekta pasning fant han Osame Sahraoui på vei igjennom, men en solid forsvarsjobb av Niklas Vesterlund sørga for at avslutninga fra Vålerengas nummer 10 gikk i nettveggen. 

Sjansefattig

Det var stort sett det meste å melde fra de første 45, og månedens trener i juli, Dag-Eilev Fagermo tok grep. Målscoreren fra de to siste kampene, Henrik Udahl kom inn fra start i den andre omgangen og selv om scoringen lot vente på seg, hadde Vålerenga trøkket. 

Stefan Strandberg og Vålerenga holdt nullen mot Tromsø (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)
Stefan Strandberg og Vålerenga holdt nullen mot Tromsø (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

Det skjedde svært mye inne på Tromsøs halvdel etter hvilen, men med en hel buss foran  Østblokka ble det trangt selv for spillere som Thiago Holm, Sahraoui og Christensen. Da må det en corner og en midtstopperbauta til! 

Scoring i hjemmedebuten 

Ti minutter før slutt kom endelig scoringa hele Intility Arena hadde ventet på. En strøken corner fra Vegar Eggen Hedenstad fant hodet til Stefan Strandberg inne i boksen. Midtstopperen knuste alle i lufta og heada de kongeblå i en fortjent ledelse. 

Det kokte på Intility Arena mot slutten, men gutta sto hele matchen ut og sørga for en perfekt oppladning til neste hjemmekamp. Norges heteste derby! 

 

Annonse fra Obos-ligaen: