Stortalentet forlenger med Vålerenga!

Osame Sahraoui har signert ny kontrakt. Se intervju med han og Fagermo her!

Annonse:

Unggutten har fått mye spilletid i 2020 og virkelig tatt vare på mulighetene. Nå blir Osame Sahraoui belønnet med ny kontrakt, og Vålerenga har sikra seg stortalentet ut 2023. 

Begeistret Fagermo

Han var tidlig ute med å fortelle omverdenen hva han syns om fotballspilleren Osame, og inntrykket han fikk i Portugal har ikke endret seg for Dag-Eilev Fagermo. 

- Dette er en veldig viktig signering for oss. Han er ung, han er lokal og han er en publikumsspiller! Det er en gutt jeg ble forelska i da vi var i Portugal, og her kan vi få et langt og godt forhold faktisk, sier Dag-Eilev Fagermo med et smil og fortsetter:

- Det er en spiller som har det lille ekstra. Han er litt annerledes og ikke så lett å få tak i, og det å ha en slik spiller i Vålerenga er viktig både for kollektivet og det å bryte ned motstanderne, sier hovedtreneren.  

Saken fortsetter under bildet. 

Sportssjef Jørgen Ingebrigtsen og Osame Sahraoui ble i dag enige om en ny avtale. Her sammen med agent og tidligere Vålerenga-spiller Mohammed Fellah (Foto VIF Media)
Sportssjef Jørgen Ingebrigtsen og Osame Sahraoui ble i dag enige om en ny avtale. Her sammen med agent og tidligere Vålerenga-spiller Mohammed Fellah (Foto VIF Media)

Stolt

Sahraoui kom til Vålerenga fra Hauketo i 2014, og starta da som en ung gutt på G14-laget. Nå er 19-åringen fast på A-laget og har imponert i Eliteserien. 

- Det er veldig stort å signere for Vålerenga. Selv om jeg har vært her en god stund og allerede fått bidratt litt i Eliteserien, er det veldig deilig å få det ned på papiret, sier Osame. 

Han har stor tro på både egne ferdigheter og potensialet som ligger i Vålerenga, og gleder seg veldig til de neste årene i kongeblått. 

- Jeg håper å kunne spille meg til fast plass etter hvert, og bli en av de viktige spillerne med både scoringer og assist. Det er en veldig god lagmoral her og vi har store ambisjoner både spillemessig og utviklingsmessig, sier 19-åringen. 

Vi gleder oss til å se Osame herje i kongeblått de neste årene! 

Se intervju med unggutten øverst i saken. 

Toppbilde: Lemos Media

Annonse fra Eliteserien: