Stortalentet forlenger!

Odin Thiago Holm har skrevet under på en avtale som strekker seg ut 2024.

Annonse:

Han dukker stadig opp på lister over de største fotballtalentene i verden, og har i løpet av sine drøye to år i klubben vist at han har noe ekstra.

Odin Thiago Holm valgte å signere for Vålerenga i 2019 selv om flere europeiske storklubber hadde vist sin interesse. Den interessen har bare økt med årene, men det er her han ønsker å være. 

Lang kontrakt 

Onsdag formiddag satte 18-åringen signaturen sin på kontrakten som binder ham til klubben ut 2024, og det er noe sportssjef Jørgen Ingebrigtsen både er stolt og glad for. 

- Vi har hatt en plan og et løp for Odin helt siden han kom hit for to år siden, og det at han syns det er såpass spennende å være her, og vil knytte seg til klubben på en lang kontrakt er vi veldig, veldig glad for, sier han og fortsetter: 

- Det var ganske tidlig klart at Odin var en spiller mange klubber fra hele Europa hadde et godt øye til. Både land som Portugal, Italia og Belgia har vært svært aktive, og alle vet jo at han hadde forespørsler fra England før han kom hit, men han valgte, og velger Vålerenga. Odin er veldig klar på at han tror han kan utvikle seg videre her. Det tror vi også, og da er det gledelig å få han på en lengre kontrakt, avslutter Ingebrigtsen. 

Saken fortsetter under bildet. 

Odin Thiago Holm i aksjon mot Bodø/Glimt i 2020 (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)
Odin Thiago Holm i aksjon mot Bodø/Glimt i 2020 (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

Vil gi noe tilbake

Unggutten har tatt store steg siden han kom hit som 15-åring. Thiago Holm både startet kamper, og hadde flere gode innhopp for A-laget i en sesong han kronet med sitt første mål. Han trives veldig godt i Vålerenga, og det er her han ønsker å utvikle seg videre. 

- Vålerenga er en veldig fin klubb som jeg ønsker å spille i, og som tar godt vare på meg nå under skadeavbrekket. Jeg ønsker at klubben skal sitte igjen med en god slump penger den dagen jeg eventuelt drar til utlandet, sier han. 

For det er det som er målet på sikt. Først skal Odin herje i den kongeblå drakta, og deretter skal han ut i Europa der drømmen er Barcelona. 

- Tiden i klubben til nå har vært veldig fin. Jeg fikk en relativt god sesong i fjor som ble kronet med mål til slutt, og er veldig godt fornøyd med den perioden jeg har lagt bak meg i Vålerenga. Målet for i år er å være tilbake til høstsesongen og forhåpentligvis spille meg til en fast plass på laget, avslutter han. 

Vi gleder oss til å se Odin i kongeblått i mange år fremover! 

Annonse fra Eliteserien: