IMG_7370

Stortalentet forblir kongeblå

Filip Thorvaldsen (16) forlenger kontrakten med Vålerenga.

Annonse:

Han herjer med flagget på brystet og imponerer stort på A-lagstreningene. Nå blir 16 år gamle Filip Thorvaldsen belønnet med ny kontrakt i Vålerenga, og har signert en avtale som strekker seg ut 2025. 

Den tekniske og offensive unggutten har allerede fått A-lagsdebuten i vinter, og skal vi tro sjefen selv, er Filip en spiller vi kommer til å se mer av i 2023. 

- Filip er en veldig spennende spiller med ekstreme avslutningsferdigheter. Han har allerede en sterk spillerforståelse tross sin unge alder, og jeg er trygg på at vi får se han i Eliteserien i år, sier Fagermo. 

Og tallene til unggutten lyver ikke. Thorvaldsen debuterte for G17-landslaget i vinter, og på tre kamper står han med fire nettkjenninger. To mot Belgia, matchvinnerscoring mot Sverige og ett mot Polen. 

Storspillet med flagget på brystet har ikke gått upåaktet hen hos andre klubber og flere har henvendt seg, men Filip er vår og nå håper han å bøtte inn mål for Vålerenga i årene som kommer.  

- Helt siden jeg kom til Vålerenga har det å få være en del av A-laget vært en drøm for meg. Dette betyr veldig mye - det er stort å signere ny kontrakt, sier han og legger til: 

- Jeg er en dribler som vet når jeg skal gjøre nettopp det, og når jeg skal spille ballen. I år er ambisjonen å debutere i Eliteserien, og på sikt håper jeg å kunne score mange mål i kongeblått, avslutter stortalentet. 

Vi gratulerer Filip med ny kontrakt og gleder oss til årene som kommer!

 

Annonse fra Obos-ligaen: