Storslått åpning av Ulna Idrettsbarnehage

108 barn får leke og utvikle seg i et fantastisk miljø på Intility Arena.

Tirsdag 6. februar var det offisiell åpning av Ulna Idrettsbarnehage på Valle. Dørene har allerede vært åpen for 108 barn siden 8. januar, og akiviteten har vært stor både inne i barnehagen og ute på torget ved Intility Arena.

Vålerenga-preg

Samtlige avdelinger i barnehagen er navngitt med referanser til Vålerenga. Det være seg Snappern, Hengern, Tippen, Spissen eller Enga, og hvert rom inneholder leker og stativer det er mulig å drive aktivitet i.

Annonse:

Daglig leder, Silje Alvheim var svært stolt da hun og resten av de sentrale personene i barnehagen kunne invitere til offisiell åpning tirsdag morgen. Hun tror barna og de ansatte blir en del av et fantastisk miljø i stadion, og ser heller ikke bort ifra at det kan fostres gode fremtidige Vålerenga-spillere i lokalene.

- Det er utrolig gøy å stå her og invitere inn til denne flotte barnehagen. Vi er stolte av hvordan det har blitt, og barna ser ut til å trives veldig godt. Denne uka er det OL på agendaen, og aktiviteten er stor, sier Alvheim og legger til:

- Vi er glad for å være en del av miljøet her på Valle og det vil ikke forundre meg om det blir noen fotballspillere ut av de barna som skal gå her. Mulighetene for aktivitet er i hvert fall høyst ivaretatt, sier hun. 

Stor etterspørsel

Det er mange foreldre som ønsker at barna skal gå i idrettsbarnehage, og måneden etter at dørene åpnet er det allerede flere som har satt seg på venteliste for å få plass.

Eier av Ulna, Trond Ingvaldsen, ønsket et tyvetalls mennesker velkommen til åpninga, der Åge Petter Christiansen fikk æren av å klippe den berømte snora med god hjelp fra forventningsfulle barn.

Vålerenga ønsker å benytte anledninga til å gratulerer Ulna med en flott barnehage og ser frem til mange fine år som samarbeidpartnere.

Se bilder fra barnehagen i galleriet under:

PS: Video kommer

Annonse fra Eliteserien: