- Stor intensitet, friske hoder og friske bein

Slik oppsummerer Dag-Eilev Fagermo ukas siste treningsøkt. På søndag venter Sandefjord på bortebane.

728x90_stopp

Der andre klubber kanskje har hatt mer fri, har Vålerenga-spillerne vært på plass på Intility Arena og trent (og vi siterer Fagermo) "Meget, meget bra". 

På fredagens økt så han det han ønsket - nemlig et Vålerenga-lag med masse intensitet, friske hoder, friske bein og en struktur som satt som den skulle. 

- Vi har gitt veldig lite fri etter kampen mot Mjøndalen, og har vært her og trent. Det har vært viktig for oss, sier sjefen. 

Annonse:

På søndag er det duket for den 21. serierunden i Eliteserien når Sandefjord venter på motsatt halvdel. En av dem som kan få spilletid i hvalfangerbyen er Ousmane Camara. 

Unggutten har vært mye skadeplaget i år, men ser virkelig ut til å ha funnet formen, og viser seg frem på trening. 

- Ousmane er nok en spiller jeg har lurt litt på. Det har vært noen språklige utfordringer med tanke på at han kun har snakket fransk, men han har vært flink og gått på engelskkurs, og det gjør at han kommer enklere inn i gruppa og forstår mer av det som blir sagt, sier Fagermo og fortsetter: 

- Camara begynner å melde seg på nå. Han er helt skadefri, trener bedre og bedre, har fart, er ung og en type ving vi trenger. Spisskompetansen hans er viktig, og det handler om å skjønne Fagermos og Vålerengas 4-3-3, sier han.

Denne artikkelen er skrevet i samarbeid med furniturebox.no

Se hele intervjuet med Dag-Eilev i videoen under: 


Annonse fra Eliteserien: