20200906-142921-vif-floro

- Stolt over innsatsen vi legger ned

Vålerenga 2 med et meget sterkt resultat i Alta.

Annonse:


Onsdag ettermiddag, kun to døgn etter oppgjøret mot Kvik Halden, var Vålerenga 2 på plass i Finnmarkshallen og oppgjøret mot Alta IF. 

Med et lag helt uten spillere fra A-lagstroppen (minus Magnus Sjøeng), var det et svært sterkt poeng som ble med tilbake til hovedstaden etter en kamp som endte 2-2. 

Unggutta havna tidlig under både 1-0 og 2-0, men viste en sterk moral og kjempa seg tilbake i matchen. Aksel Aasheim Engelsvik satte inn 1-2 ti minutter før pause, før Andreas Stensrud utligna like før timen var spilt. 

Trener Øystein Sanden var mektig imponert av unggutta (Foto: VIF Media)
Trener Øystein Sanden var mektig imponert av unggutta (Foto: VIF Media)

- Jeg er utrolig imponert og stolt over den styrken og fighterviljen vi viser. Man skal ha litt marginer med seg, men jeg er av den oppfatning at vi skaper våre egne marginer og får som fortjent, sier trener Øystein Sanden. 

Vålerenga-talentene kunne stukket av med alle tre poengene da Saladin Lekhal dribla halve Alta mot slutten av oppgjøret, men vertenes sisteskanse hindra kantspilleren. 

- Det var som en av gutta sa etter kampen: Hadde vi satt den måtte vi tatt alle tingene våre og løpt ut av hallen. Det hadde vært et ran, avslutter Sanden med et smil. 

Se sammendraget av kampen øverst i saken. 

Kampfakta

Alta - Vålerenga 2 2-2 (1-2)
SmartDok Arena, onsdag 7. juli kl. 16.00

Vålerenga 2s lag: Sjøeng - Mulaj, Kuci, Hammer Kjelsen, Skogly-Jensen - Lokaj, Fredriksen (Eskilsson 69´), Engesvik - Muratovic (Sa´Ad 60´), Stensrud, Lekahl (Bjurström 90´)

Vålerenga 2s målscorere: Engesvik (34. min), Stensrud (55. min)

Annonse fra Obos-ligaen: