Stokke matchvinner i byderbyet

Gjestene fra Kjelsås tok ledelsen, men Lukas Håll og Benjamin Stokke sørga for tre poeng og et solid byks på tabellen.

Vålerenga 2 og Kjelsås møttes i den 10. runden av PostNord-ligaen mandag kveld, og det var gjestene fra bydelen Nordre Aker som kom best i gang.

Jens Bonde Aslaksrud heada Kjelsås i føringen allerede etter fem minutter, men Vålerenga 2 slo raskt tilbake.

Håll har funnet målformen

Helten fra matchen mot Florø, Lukas Håll fortsatte der han slapp i forrige runde og satte inn sitt tredje mål på to kamper

Benjamin Stokke var sterkest i lufta og stussa en lang ball videre inn i bakrom. Der kom Håll stormende bakfra, og alene med Erik Ekstrøm Sivertsen bakerst hos gjestene, satte spissen elegant inn utligninga etter elleve minutter.

Saken fortsetter under bildet.

Yassir Sa´Ad og Lukas Håll jubler for scoring mot Kjelsås (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

Sjansefattig

Etter en offensiv start fra begge lag jevna det seg mer utover i omgangen. Både Vålerenga og Kjelsås forsvarte seg godt, og sett bortifra et par langskudd var det ellers få sjanser å skrive hjem om før pause.

Gjestene kom best ut av startblokkene i den andre omgangen og skapte et par brukbare muligheter, men Kjetil Haug hadde få problemer med å rydde unna det som kom.

Benjamin Stokke satte inn 2-1 for Vålerenga 2 (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

Nouri skaffa straffe

Begge lag trilla mye ball på tvers uten at det var press på ballfører, og det førte til at tempoet i kampen var ganske lavt.

Da Vålerenga omsider kom seg til innlegg etter en drøy time endte det opp i straffespark. Amin Nouri skøyt ballen opp i hånda på Ola Bjørnland og dommer Jørgen Haugen pekte på ellevemeteren.

Benjamin Stokke gikk frem for å ta straffesparket, og selv om spissen bomma på første forsøk, satte han sikkert inn returen fra Sivertsen og sendte Vålerenga 2 i føringen.

Berntsens gutter lå på 11. plass før kampen, men etter å ha ridd av stormen fra Kjelsås mot slutten av oppgjøret sikra de nok en seier og klatra til 7. plass med 13 poeng.

Neste kamp for Vålerenga 2 er borte mot Hødd søndag 20. september kl. 20.00.

Oskar Opsahl og resten av Vålerenga 2-gutta sto imot på slutten og sikra tre viktige poeng (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

Alle foto: Morten M. Larød/Sportfoto