Stjørdals-Blink vant på Intility Arena

Vålerenga 2 gikk på sitt andre strake tap i PostNord-ligaen.

Mandag ettermiddag var det duka for hjemmepremiere i PostNord-ligaen da Vålerenga 2 tok imot Stjørdals-Blink. Øystein Sandens gutter tapte 1-2 i årets første kamp, og det ble heller ikke poeng hjemme på Intility Arena.

Flere A-lagsspillere stilte fra start og fikk den første omgangen i solskinnet på Oslo øst, men ingen av lagene klarte å finne veien til nettmaskene før pause.

Gjestene fra Trønderlag hadde en i tverrliggeren, mens Ola Kamara var svært nære på et godt frispark fra Christian Borchgrevink, i det som var en ganske jevnspilt affære.

Etter hvilen gjorde Sanden fem bytter fra start, og et svært ungt mannskap klarte ikke å forhindre at Tage Bjørdal Haukeberg sendte Stjørdals-Blink i ledelsen. Jørgen Havik dobla like etter, og gjestene var nærmere 3-0 enn Vålerenga 2 var redusering.

Gode redninger av Storm-Strand Kolbjørnsen hindra flere baklengs, og dermed endte årets andre kamp i PostNord-ligaen med et 0-2-tap.