Sterke norske seire

Flere Vålerenga-spillere involvert da England og Portugal kom til kort.

Det norske U17-landslaget tok en solid seier over England da de snudde kampen og vant 2-1 på Marbella torsdag ettermiddag.

Vålerengas talentfulle keeper, Storm Strand-Kolbjørnsen voktet buret i hele kampen, og Magnus Beck Riisnæs kom inn etter pause. Niklas Ødegård og Erik Hovden Flataker scora målene for Norge.

Les kampreferat her

Slo Portugal

U20-landslaget spilte 1-1 borte mot Tyskland i U20 Elite League for en måned siden. Torsdag ettermiddag fulgte de norske gutta opp med 2-1 seier borte mot Portugal, i en kamp Vålerenga-gutta Brage Skaret og Magnus Sjøeng spilte 90 minutter.

Neste oppgave for U20 er møtet med Polen, Mandag kl. 15.00 på Åråsen.

Magnus Sjøeng og Brage Skaret for U20-landslaget (Foto: NFF)
U21 spiller i dag

Etter en fantastisk åpning på EM-kvalifiseringen for en måned siden skal Norge i aksjon mot Kroatia og Estland i denne landslagsperioden.

I kveld klokka 18.00 kan du Osame Sahraoui, Tobias Christensen og resten av U21-gutta direkte på VGTV. Norge leder gruppe A i EM-kvalifiseringen på målforskjell foran kveldens motstander Kroatia.

Denne landslagsperioden har startet godt for flere av de norske lagene, og det er noe Leif Gunnar Smerud og U21-landslaget skal bruke det som inspirasjon.

Trykk her for å se kampen

Vidar Örn Kjartansson og Island møter Armenia i VM-kvalifisering i kveld klokka 20.45. Kampen kan du følge direkte på TV2 Play.