Sterke norske seire

Flere Vålerenga-spillere involvert da England og Portugal kom til kort.

Annonse:

Det norske U17-landslaget tok en solid seier over England da de snudde kampen og vant 2-1 på Marbella torsdag ettermiddag.

Vålerengas talentfulle keeper, Storm Strand-Kolbjørnsen voktet buret i hele kampen, og Magnus Beck Riisnæs kom inn etter pause. Niklas Ødegård og Erik Hovden Flataker scora målene for Norge. 

Les kampreferat her

Slo Portugal

U20-landslaget spilte 1-1 borte mot Tyskland i U20 Elite League for en måned siden. Torsdag ettermiddag fulgte de norske gutta opp med 2-1 seier borte mot Portugal, i en kamp Vålerenga-gutta Brage Skaret og Magnus Sjøeng spilte 90 minutter. 

Neste oppgave for U20 er møtet med Polen, Mandag kl. 15.00 på Åråsen.

Les kampreferat her

Magnus Sjøeng og Brage Skaret for U20-landslaget (Foto: NFF)
Magnus Sjøeng og Brage Skaret for U20-landslaget (Foto: NFF)
U21 spiller i dag

Etter en fantastisk åpning på EM-kvalifiseringen for en måned siden skal Norge i aksjon mot Kroatia og Estland i denne landslagsperioden. 

I kveld klokka 18.00 kan du Osame Sahraoui, Tobias Christensen og resten av U21-gutta direkte på VGTV. Norge leder gruppe A i EM-kvalifiseringen på målforskjell foran kveldens motstander Kroatia. 

Denne landslagsperioden har startet godt for flere av de norske lagene, og det er noe Leif Gunnar Smerud og U21-landslaget skal bruke det som inspirasjon. 

Trykk her for å se kampen

Vidar Örn Kjartansson og Island møter Armenia i VM-kvalifisering i kveld klokka 20.45. Kampen kan du følge direkte på TV2 Play. 

Foto: Mats Hjertum

Annonse fra Eliteserien: