Stappfullt program i Fanzone

Tusenvis stakk innom Fanzone i forkant av 16. maikampen mot Strømsgodset, og på lørdag er det venta minst like mange før derbykampen mot Lillestrøm.

Annonse:

Og det er ikke rent lite som skjer på lørdag - bare se her:

Øst

Før kampen forventes det en stappfull uteservering, så vær ute i god tid! Denne åpner kl 13:00. Et alternativ når uteserveringen på torget blir full er nede hos Scandic Helsfyr, som også har uteservering på kampdag.

Etter matchen er det full fest på torget. Vårt tyske favorittband, Wild Touch fra Hamburg, underholder, bl.a med urfremføring av deres splitter nye single «Bare! Vål’enga»!

DNB kommer med Lærepenger

Barn og unge vokser opp i en verden uten mynter og sedler hvor penger nesten har blitt usynlige. For å gjøre kunnskap om privatøkonomi mer tilgjengelig har DNB utviklet Lærepenger - et interaktivt undervisningsspill som lærer barn og unge om økonomi.

På lørdag kommer kampsponsor DNB til Fanzone for å vise fram dette på en morsom og lærerik måte. DNB finner du helt i front, nærmest inngangen til Fanzone. Der har de også billettutdeling til sine kunder.

Spill FIFA med Nordavind

Vålerenga er videre til sluttspillet i Altibox eSerien som starter på søndag. Etter å ha gått ubeseira gjennom gruppespillet med 11 seire på 12 kamper, er Vålerenga storfavoritter til å stikke av med seieren i den aller første sesongen av turneringa.

På lørdag kommer gutta i Nordavind, som står bak Vålerengas e-sportlag til Fanzone. Med andre ord: DU kan spille FIFA med proffene! Nordavind finner du rett ved siden av scenen i Fanzone.

Få Vål’enga-magasinet gratis!

Etter noen år i dvale gjør «Vål’enga-magasinet», medlemsbladet for Vålerengens Idrettsforening, comeback i Fanzone. Bladet sendes til alle medlemmer av foreninga om noen uker, men allerede på lørdag kan du sikre deg den rykende ferske utgaven! Gutta bak magasinet kommer til teltet hvor både Sjappa og Ikaros selger deg fete supportereffekter.

I det samme teltet kommer også Miniklanen for å fortelle deg om verdens største minste klan.

 «Neste kamp» kommer igjen

Teaterstykket «Neste kamp» var en stor suksess da det gikk på scenen i jubileumsåret 2013. Nå kommer «Neste kamp» hjem til Vålerenga for å lage folkefest på Østkanten i åra som kommer.

Den første utgaven heter «Neste kamp – Kjerka» og markerer at det er 40 år siden Vålerenga Kjerke brant.

På lørdag har du mulighet til å sikre deg billetter til sommerens vakreste eventyr! Østkantspellet finner du i samme telt som Sjappa.

Uten mat og drikke…

…duger supporteren ikke. Inne på Fanzone kommer Domino’s Pizza med glodhete varmeovner slik at du får en rykende fersk pizza fra Norges raskest voksende pizzakjede. Har du lyst på Oslos beste kebab, kommer foodtrucken til Folkets Kebab også innom.

På ØST får du ikke bare leskende voksendrikke, de stiller som vanlig opp med en stor utegrill. ØST kommer til å bli stappfull denne dagen så møt opp tidlig!

Fast track fra Oslo Taxi

Oslos beste taxiselskap kommer også i Fanzone for å fortelle om sin Fast Track-løsning etter kampen. Når dommeren blåser av etter 90 minutter står flere titalls drosjer klare ved Sjappa og kan frakte deg videre – enten du skal hjem eller fortsette festen et annet sted.

Og ikke nok med det…

I tillegg til alt dette kommer Viken Altibox med sin eminente fotballdart, og hos Synsam kan du teste synet for å vise at du faktisk ser bedre enn dommeren.

19 lag fra fire osloklubber kommer til de to ballbingene for å spille Engaland Cup. «Tippen» kommer som vanlig for å underholde de minste, mens flere A-lagsspillere kommer opp på scenen for å gi deg laget som skal slå Lillestrøm.

Det er med andre ord ingen grunn til å sitte hjemme og tvinne tomlene i timene før kampstart. Kom til Fanzone – det er helt gratis og vi åpner allerede klokka 15.30.

 

Annonse fra Eliteserien: