Spillerne donerer botkassa

Vålerenga-gutta gir 40 000 kroner til Gjerdrum Idrettslag etter raset som rammet lokalsamfunnet.

Annonse:

Tragedien som rammet Gjerdrum kommune dagen før nyttårsaften har preget oss alle, og nå ønsker Vålerenga-spillerne å støtte lokalsamfunnet etter raset. 

- Vi i spillergruppa har den siste måneden diskutert hva vi skulle gjøre med botpengene som ble samlet inn gjennom året, og ble raskt enige om at det skulle gå til veldedighet, sier botsjef Christian Borchgrevink før han fortsetter: 

- Det var i utgangspunktet bestemt hvor pengene skulle gå da katastrofen inntraff Gjerdrum. Ringvirkningene av katastrofen har rammet mange, og lokalsamfunnet trenger nå vår hjelp. Vi har derfor valgt å overføre 40.000 kroner til Gjerdrum Idrettslag for å vise vår støtte, avslutter han. 

Spillerne oppfordrer også andre som har mulighet til å bidra til Idrettslaget om å gjøre dette. Da kan følgende vippsnummer benyttes:  11248 

Vålerenga kontaktet Gjerdrum Idrettslag tirsdag formiddag for å fortelle om gaven, og snakket med en takknemlig daglig leder.  

- Gjerdrum Idrettslag er hjertet i bygda som nå har fått sår det vil ta tid å lege. Vi er ydmyke for all den støtte man får fra den store idrettsfamilien. At Vålerenga elite nå har tatt kontakt for å gi sin støtte til oss i GIL, setter vi umåtelig stor pris på. Hver krone vil telle i arbeidet med å normalisere hverdagen, sier daglig leder i Gjerdrum Idrettslag Roger Pettersen og fortsetter: 

- For GIL dreier dette seg om å skape møtepunkter i hverdagen som kan gi et mentalt pusterom. Vår rolle blir viktig, enda viktigere enn noen gang, for å bidra i jobben med å skape opplevelser som normaliserer en hverdag som er snudd opp ned.Vi som til daglig lever for og med idretten, vet hvor viktig den kan være i menneskers liv når motgang skal snus til å finne ny mening i livet. Pengene vi får fra Vålerenga vil vi bruke til å støtte opp om de miljøene i idrettslaget som skaper ekstra aktivitet i tiden som kommer.

- Når «normalen» kommer håper jeg vi finner gode møtepunkter der naturkatastrofer og pandemi legges bak oss og vi sammen kan bygge nye gode minner for store og små, avslutter han. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: