Solid start på sesongkortsalg - frist forlenges

Totalt 2160 sesongkort er allerede gjort klart til 2021. Det er en økning (!) fra fjoråret. Samtidig forlenger Vålerenga gjenkjøpsfristen for de som holdt sesongkort i 2020.

Annonse:

Fristen for gjenkjøp av sesongkort og å beholde plassen sin gikk egentlig ut 31/12. Med bakgrunn i at det har vært vanskelig for enkelte å få gjennomført gjenkjøp, har vi bestemt oss for å holde plassene til alle som hadde sesongkort i 2020 frem til lørdag 16/1.

- Dette betyr at vi holder setene reservert ut neste uke, og oppfordrer alle som ønsker å beholde sin plass om å ta kontakt med Sjappa eller fornye hos Ticketmaster, sier Morten Nydal, leder for publikum i Vålerenga.

Sjappa har følgende åpningstider de nærmeste ukene:

  • Tirsdager 10-16
  • Torsdager 10-16
  • Fredager 10-16
  • Lørdager 10-14

Dersom du er forhindret fra å komme i Sjappa og/eller ikke lykkes med gjenkjøp hos Ticketmaster kan du sende mail til [email protected], så ordner Sjappa alt klart for deg!

KJØP SESONGKORT HER

Sesongkortsalg i vekst

Så langt har 2160 sikret seg sesongkort for 2021. Det er en økning fra i fjor på samme tid med 6% for private sesongkortholdere.

- Vi er takknemlige over at mange vil stå sammen for Vålerenga i 2021. At så mange prioriterer sesongkortet nå, viser både at mange er glade i klubben og at mange gleder seg til å gå sammen på kamp igjen, sier Morten Nydal.

Publikumssjefen har hatt mange positive samtaler med supporterne i den siste måneden.

- Mange forteller at de skal være med videre, uansett pandemi eller ikke. Alle håper på åpne tribuner så raskt som mulig, og de ivrigste veit at sesongkortet ikke bare er en støtte til klubben - men også en garanti for å være først inn portene på Intility Arena igjen, sier han.

ALT OM SESONGKORT HER

Enga til Europa

Vålerenga håper at vi allerede i april kan fylle tribunene med alle som har sesongkort. Samtidig har vi en annen godbit i vente, i 2021 blir det endelig europacup igjen!

- Det kan bli turer til Dublin eller Island i innledningen, og med det laget vi har nå kan vi også tørre å håpe på gruppespillkamper mot store lag fra de store ligaene. Sesongkortet sikrer deg forkjøprsrett, og det er det mange som har fått med seg, avslutter Nydal. 

ALT OM SESONGKORT HER

Annonse fra Eliteserien: