donnum_sarpsborg

Solid prestasjon i første treningskamp

Vålerenga med full kontroll på Intility Arena da Sarpsborg 08 ble slått 2-1.

Annonse:

Endelig var det vår tur til å spille treningskamp igjen, og man kunne tydelig se at det var en spillesugen gjeng som entret Intility Arena onsdag ettermiddag. 

Det var stort sett spill mot ett mål den første halvtimen, og det var nesten godt gjort at det fortsatt sto 0-0. Vålerenga produserte den ene gigantsjansen etter den andre, men Sarpsborg-spillerne sto ofte i veien for avslutningene. 

Sterke på dødball

Gjennom hele fjoråret viste de kongeblå at de hadde tatt store steg på faste situasjoner, og trenden ser ut til å fortsette inn i den nye sesongen.

Saken fortsetter under bildet. 

Ivan Näsberg og Felix Horn Myhre var sentrale da Vålerenga tok ledelsen (Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix)
Ivan Näsberg og Felix Horn Myhre var sentrale da Vålerenga tok ledelsen (Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix)

38 minutter ut i oppgjøret slo Felix Horn Myhre corneren som sørga for 1-0. Ivan Näsberg var sterk i duellen med Utvik, og Sarpsborg-spilleren var uheldig å sette ballen i eget nett. Selvmål eller ei, ledelsen var fullt fortjent etter spill og sjanser, og Dag-Eilev Fagermo var godt fornøyd med de første 45. 

Nysigneringene viste seg frem

Amor Layouni lekte seg tidvis på kanten før pause, og viste at Vålerenga-supporterne har mye moro i vente i 2021. Det samme kan sies om Tobias Christensen, som åpenbart har funnet seg godt til rette i hovedstaden. 

Opprullinga og sjanseskapinga fortsatte etter hvilen, men det er fortsatt litt å hente på avslutningene. Heldigvis sitter dødballene som hånd i hanske og 2-0 var et faktum etter 77 minutter. 

Nok en gang slo Felix Horn Myhre inn fra venstre, og på bakerste sto Jonatan Tollås Nation og heada inn på åpent mål. Gjestene fikk et trøstemål helt på tampen, men det til tross: Vålerenga leverte en god forestilling i første treningskamp.  

Saken fortsetter under bildet. 

Amor Layouni viste spennende takter de første 45 (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)
Amor Layouni viste spennende takter de første 45 (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

Ny kamp søndag

Seriestarten nærmer seg med stormskritt, og det betyr også at treningskampene kommer på løpende bånd. Allerede søndag 25. april er det duket for ny match når FK Jerv gjester hovedstaden. 

Når Norge åpner igjen - vær sikret plass på Intility Arena og kjøp sesongkort her

Vålerengas lag: Klaesson - Horn Myhre (O. Opsahl 83´), Skaret, Näsberg (Tollås Nation 45´), Adekugbe - Bjørdal (S. Opsahl 62´), Oldrup (Emilsen 62´), Christensen (Jatta 62´) - Layouni (Sahraoui 45´), Kjartansson (Udahl 45´), Dønnum.  

Høydepunkter fra kampen kommer utover kvelden. 

Annonse fra Obos-ligaen: