Solid overtak på hjemmebane

To av to seire på Intility Arena i 2019 er fasiten før et selvsikkert Odd-lag kommer på besøk til hovedstaden.

Etter en solid forsvarskamp og ett poeng i Bergen gjør vi oss klare til å ta imot Odd på Intility Arena mandag 29. april klokka 19.00.

Gjestene fra Skien har hatt en god sesongstart og er ubeseiret på sine fire første kamper før møtet med Oslos stolthet. Fagermos mannskap står med ti poeng etter tre seire og en uavgjort, og kommer fra 1-0-seier over Viking i forrige runde. Det gir 3. plass på tabellen, á poeng med Molde og Bodø/Glimt på plassene foran.

Gutta våre er mer enn klare til å påføre selvsikre telemarkinger sitt første tap i 2019, men trenger din støtte fra tribunen. Et par tastetrykk her, og du er sikra plass på Norges kuleste stadion. 

Fort Intility

Vålerenga har spilt to kamper på hjemmebane så langt i 2019 og står med full pott på eget gress etter solide prestasjoner mot Mjøndalen og Tromsø. Med uavgjort mot Brann forrige runde gir det syv poeng og 6. plass på tabellen.

Gutta stortrives her hjemme og har tidvis spilt fantastisk angrepsfotball på Intility Arena. Med stemninga på tribunen som forsterker opplevelsen, er det ingen grunn til å holde seg innendørs førstkommende mandag.

Billetter kjøper du her

Du vil vel ikke gå glipp av prestasjoner som dette?

Solid overtak

Vålerenga har statistikken på sin side foran oppgjøret mot skienslaget, og står med 29 hjemmeseire på 59 møter. 13 har endt uavgjort, mens 17 har endt med Odd-seier.

Fjorårets kamp mot Odd på Intility Arena var den første på hjemmebane i 2018, og det endte med 2-1-seier etter scoringer av Sam Johnson og Jonatan Tollås Nation. Se høydepunktene i videoen under:


Ymse

Kampen dømmes av Sigurd Smehus Kringstad, og han får med seg Kim Tomas Haglund og Dag Roger Nebben på linja.

Fanzone bugner som alltid over av aktiviteter før kamp, og ukas Engaland-lag er Bækkelaget SK. De spiller Engaland-cup i ballbingen, Tippen har show på scena og det er veldig gunstig å legge mandagens middag på ØST før avspark. Vi nevner det igjen: Ingen grunn til å holde seg hjemme!

Vi ses på Intility Arena mandag 29. april!

Annonse:

Annonse fra Obos-ligaen: