PostNord-ligaen starter i dag!

Vi gleder oss veldig til sesongstart, sier Vålerenga 2-trener Tommy Berntsen.

Annonse:

Mandag 13. juli starter omsider sesongen for våre unge talenter når Fløya kommer på besøk til Intility Arena.

Ønsker å etablere seg i PostNord-ligaen

Hovedtrener Tommy Berntsen og gutta har forberedt seg så godt som mulig i det som har blitt en veldig lang og spesiell oppkjøring. 

- Vi er så klare som vi kan få blitt. Selvfølgelig skulle vi helst hatt noen flere treningskamper, men det er likt for alle. Vi fikk en god test mot divisjonskollega Moss på fredag og en fin gjennomkjøring mot A-laget søndag, sier Berntsen og legger til: 

- Gutta har jobba godt etter at vi endelig fikk kommet i gang med kontakttrening igjen. Det er en spennende gruppe med mye talent, der flere av spillerne også er med og hospiterer hos A-laget, sier han. 

Saken fortsetter under bildet.

Odin Thiago Holm og Oskar Opsahl er to av våre unge utfordrere som vil få nyttig matching i PostNord-ligaen (Foto VIF Media)
Odin Thiago Holm og Oskar Opsahl er to av våre unge utfordrere som vil få nyttig matching i PostNord-ligaen (Foto VIF Media)

Sluttspill

I midten av juni ble det klart at årets sesong skal spilles som enkel serie med et påfølgende sluttspill mellom topp syv og bunn syv. 

- Vi har havnet i en tøff avdeling med mange lag som satser, men målet for året er helt klart å etablere oss i PostNord-ligaen, sier Berntsen. 

I serieåpningen førstkommende mandag er det Fløya som venter på motsatt halvdel. Et lag som rykket opp til nivå tre etter fjorårssesongen. 

- Fløya er nok et lag vi helst skal slå og ha bak oss på tabellen i år, men alle kamper i PostNord blir helt sikkert tette og jevne, spår Berntsen. 

Årets første kamp for våre unge utfordrere spilles på Intility Arena, mandag klokka 16.00. 

Uten publikum

De første kampene av årets sesong spilles uten publikum på stadion. Dette skyldes koronapandemien og de ekstra sikkerhetstiltakene som kreves med tanke på smittevern.

Pressen har derimot tilgang, men må akkreditere seg minimum fire dager før kamp. Dette gjøres via denne siden. 

Alle kampene i årets sesong streames direkte via direktesport.no (krever abonnement)

Vi ønsker våre unge utfordrere lykke til med årets sesong og gleder oss til å følge laget i PostNord-ligaen! 

Annonse fra Obos-ligaen: