Slo Lyn – sjekk jubelscenene!

Det ble et hyggelig gjensyn for Vålerenga 2 da de gjestet Bislett Stadion søndag kveld.

Vålerengas rekrutter var serieledere allerede før helgens runde, men befestet posisjonen helt øverst på tabellen ved å slå Lyn 3-1 på Bislett. Se høydepunkter nederst i saken.

Saken fortsetter under videoen.

Rett i tet

Kampen var bare et drøyt minutt gammelt da Vålerenga tok ledelsen. En corner ble slått inn på bakerste der Christian Dahle Borchgrevink raget høyest og headet ballen i bue over keeper. Drøyt åtte minutter senere satte Felix Horn Myhre inn 2-0.

Vålerenga dominerte stort den første halvtimen, men slapp Lyn mer og mer inn i kampen. Tross det sto det 0-2 ved pause.

Nerver

Hjemmelaget fortsatte å presse Vålerenga i den andre omgangen og fikk uttelling midtveis. 1-2 og det var nerver i kampen. Rekrutta hadde flere digre sjanser, men det var først på overtid at spikeren i kista kom. Elias Taubo ble spilt helt alene med Lyns keeper, gjorde ingen feil og sendte Vålerenga 2 opp i 3-1 – som også ble sluttresultatet.

Vålerenga leder dermed serien med 34 poeng – sju poeng foran FK Tønsberg, som vant sin kamp lørdag, og hele 16 poeng foran Lyn. Neste kamp for rekrutta er førstkommende lørdag klokka 18.00 mot Norild på Intility Arena.

Kampfakta:

Lyn - Vålerenga 1-3 (0-2)

Bislett Stadion.

Mål: 0-1 Christian Dahle Borchgrevink (2), 0-2 Felix Horn Myhre (11), 1-2 Henrik Lehne Olsen (68), 1-3 Elias Taubo (90).

Gult kort, Vålerenga: Magnus Retsius Grødem.

Vålerengas lag: Kjetil Haug, Christian Dahle Borchgrevink, Markus Nakkim, Brage Skaret, Oskar Opsahl, Magnus Retsius Grødem (Osame Sahraoui fra 66. min.), Erik Israelsson, Felix Horn Myhre, Sakarias Opsahl (Leo Cornic fra 79.), Brede Sandmoen, Sander Werni (Elias Taubo fra 89.)