- Skal score plenty flere enn i fjor

Kjartansson begynner virkelig å finne formen, men spissen innrømmer at det har vært tungt arbeid.

Annonse:

Etter å ha vært vitne til avslutningstreninga på mandagens økt, kan man trygt si at Vidar Örn Kjartansson har funnet scoringsformen. Spissen dunka inn mål etter mål, og har allerede notert seg for én nettkjenning i kamp i år. Han er glad den kom så tidlig.

- Jeg putta ikke en eneste gang i oppkjøringa i fjor, så det er godt å være i gang allerede nå. Det er en god vane å score mål, og jeg kommer helt klart til å score plenty mer i år enn i fjor, sier han. 

Det er ikke bare på egne vegne islendingen er optimistisk. Også nivået på treningene og sulten hos gutta er flere hakk opp enn på samme tid i fjor, og det å få spille ordentlige treningskamper har selvfølgelig mye å si. 

- Det var utrolig bra for oss å være i Portugal. Vi spilte mot god motstand og fikk selvfølgelig også trent bra. På onsdag møter vi Stabæk her hjemme, og når seriestarten kun er halvannen måned unna håper jeg vi får vist frem at vi begynner å komme i form, sier han. 

Selv har han hatt flere uker med doble treningsøkter, og innrømmer at det ikke bare har vært en dans på roser. 

- Det var faktisk ganske vanskelig. Jeg trente to ganger hver eneste dag og Moa (fysisk trener red.anm) var til tider crazy. Heldigvis bærer det frukter, og nå føler jeg meg mer fit enn på lenge og er veldig optimistisk for de kommende ukene, avslutter han med et smil.  

Se hele intervjuet i videoen under: 


Foto: Jørn H. Skjærpe

Annonse fra Obos-ligaen: