Skal du til Åråsen? Se her!

Søndag 7. november kl. 19.00 er det duka for sesongens andre rivaloppgjør mot Lillestrøm.

Annonse:

Planleggingen mellom klubbene i forkant har vært preget av erfaringer og enkelte forbedringspunkter. Politiet på Romerike og LSK legger opp til god stemning, i trygge omgivelser.

I all hovedsak blir det opp til hver enkelt å etterlate et stolt inntrykk. Her følger informasjon til deg som skal på Åråsen for å se våre kongeblå i aksjon:

Billetter

Vålerenga har fått tildelt 1200 billetter på borteseksjonen, og vi regner med å selge ut samtlige. Vi oppfordrer derfor alle til å være tidlig ute med å skaffe seg billetter. Eventuelle restbilletter blir solgt på Ticketco.no og ikke i salgsbod på stadion. 

Billettene kjøper du her 

Segregering

Det vil være segregering utenfor stadion, både før, under og etter kamp. Det legges opp til at supportere fra begge lag i minst mulig grad skal krysses på de viktigste innfartsårene til Åråsen. Politiet har av preventive hensyn lagt ned et forbud mot all organisert supportertransport skal via Lillestrøm sentrum.

Les mer om busser lengre ned i saken

Service og sikkerhet

Det blir vanlig visitasjon ved innslipp, men vil være gjerder og trangere sluser enn tidligere. Vær forberedt og bidra til flyt og gå inn på tribunen så snart du er innenfor billettkontrollen. Det vil ikke være mulig å oppholde seg ved sperringene/tunnelen. Overstadig berusede personer vil bli bortvist. 

Vi ber våre supportere om å respektere hverandre og spillet på banen. Fremfor alt er det uakseptabelt med oppførsel som setter publikum, personell eller spillere i fare. Dette handler om pyro, kasting av gjenstander og bråk på og utenfor stadion. 

Dersom man blir tatt med ulovlige gjenstander som f.eks pyro eller Balaklava (maskering) medfører dette direkte bortvisning og anmeldelse av politiet. 

Innganger

Vålerengasupportere skal benytte inngang 1 og 2, og det vil ikke være andre som slippes inn gjennom disse inngangene. Vær tidlig ute! Portene åpner 1,5 time før kampstart. 

For å unngå køer kommer vi med en sterk oppfordring: Ikke møt opp i siste liten.
Vi kan ikke garantere at tilskuere som møter senere enn 30 minutter før avspark rekker å komme inn til kampstart. (Og gjør du det så ikke klag over kø). 

Barnefamilier oppfordres til å plassere seg på sidene, mens HC får plasser på DNB-tribunen. Det vil være to supporterkoordinatorer og KST med vester tilstede gjennom hele kampen. Lurer du på noe, ta kontakt med dem!  

PS: Det er ingen aldersgrense på kampen selv om alle billettene har samme pris.

 

Busser og logistikk

Politiet vil hjelpe oss med å organisere mottak/avlasting slik at alle kommer inn i tide.

Alle Vålerenga-bussene kjører via Skedsmovollen og Leirsund. Samtlige busser bør være på plass mellom kl 17.30 – 17.45 for å sikre at alle slipper inn til kampstart. Derfra sender politiet ned to og to busser, og alle må gå av bussene umiddelbart ved stadion. 

KST/Klanen besørger buss som kjører sjåførene til stadion ti minutter før kampstart. Det er organisert P-plass for denne bussen og også egnede plasser for sjåfører på tribunen.  30 minutter før kampslutt kjører denne minibussen samtlige sjåfører til parkeringen for henting av busser. Bussene stiller opp med fronten NORDOVER, og kjører samme rute hjem som de kom.

INGEN BUSSER slipper gjennom Stasjonsbyen.

For våre supportere: Gå rett til bussen ut til høyre fra vår utgang. Dersom din buss ikke har kjørt frem, ikke gå mot rundkjøringen forbi sperringer, men vent ved fortauet. Alle busser blir kjørt suksessivt frem, og det er viktig at dette blir overholdt! 

Med alt dette sagt: Vi gleder oss stort til derby - bli med og kjøp din billett HER

 

Odin Thiago Holm er klar for et nytt derby mot LSK (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)
Odin Thiago Holm er klar for et nytt derby mot LSK (Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO)

 

Annonse fra Eliteserien: