Sjøeng på U21-landslaget!

Vålerengas keepertalent er kalt inn til de avgjørende EM_kvalikkampene.

Annonse:

U21-landslagstrener Leif Gunnar Smerud tok tidligere denne måneden ut troppen til de avgjørende EM-kvalikkampene i juni. Da var Tobias Christensen og Osame Sahraoui blant de utvalgte, men i kveld fikk Vålerenga enda en U21-landslagsspiller. 

Magnus Smelhus Sjøeng gjenforenes med tidligere keeper-kollega, nå Leeds United-spiller Kristoffer Klaesson etter å ha blitt innkalt til kampene sent søndag kveld. 

Sjøeng har hatt en svært god sesong for Vålerenga.2 i PostNord-ligaen og fast inventar på det norske G19-landslaget, og nå belønnes han med plass i U21-troppen. 

Norge møter Kroatia, Finland og Aserbajdsjan i juni og må vinne samtlige kamper for å nå sluttspillet. Det har Smerud og troppen tro på at de skal klare. 

-  Vi har sjansen til EM-plass, men oddsen er litt mot oss. Dette er det 24. U21-mesterskapet og Norge har kvalifisert seg kun to ganger. Så det er et trangt nåløye. Vi må vinne tre kamper. Men den utfordringen er guttene og jeg veldig klare for. Vi gleder oss, sier landslagssjefen til fotball.no. 

GRATULERER MED UTTAKET, MAGNUS 🇳🇴 

Kampene spilles slik: 

3. juni klokken 18.00: Norge - Kroatia, Marienlyst Stadion
10. juni klokken 17.00: Finland - Norge, Veritas Stadion
14. juni klokken 18.00: Norge - Aserbajdsjan, Marienlyst Stadion

 

Annonse fra Obos-ligaen: