- Sharpere i egen boks og litt mindre heit i hodet

Planen for kampen mot Mjøndalen er allerede lagt. Se intervju med kapteinen her!

Annonse:


Gutta hadde et par dager fri i forbindelse med nasjonaldagen, og for Jonatan Tollås Nation sin del ble det feiring som far for første gang. 

- Det var første 17. mai med kid, så det var hyggelig. Vi var sammen med noen venner og kosa oss, sier kapteinen. 

Selv om det ble en kjedelig opptakt til feiringen, har både han og resten av troppen lagt Kristiansund-kampen bak seg. Forberedelsene til mandagens oppgjør mot Mjøndalen er godt i gang. 

- Etter vår standard så skal vi være bedre og ikke la tilfeldigheter avgjøre en slik kamp som det ble mot KBK. Mot Mjøndalen må vi være litt sharpere i egen boks, og litt mindre heit i hodet når vi nærmer oss motstanderens 16, sier han. 

Tollås satte seg ned på kunstgresset etter torsdagens økt for å overvære frisparktreningen til Oldrup, Kjartansson og Borchgrevink, og førstnevnte imponerte. 

- Oddsen på at Oldrup skal score på frispark er skyhøy. Han står nemlig ikke oppført på arket, men kanskje han har skutt seg inn nå, sier han. 

Fagermo fulgte skuddtreninga med argusøyne fra benken, så nå gjenstår det bare å se hvem som tar frisparkene til Vålerenga i tiden som kommer. Borchgrevink og Kjartansson har muligens fått en konkurrent... 

Se intervjuet med kapteinen øverst i saken. 

Foto: Morten M. Larød/Sportfoto

Annonse fra Obos-ligaen: