publikum_lemos

Sesongkortholdere: Meld dere til tjeneste!

Oslo kommunes gledelige gjenåpning i dag medfører mulighet for 600 tilskuere i morgen - men for å få fylt opp, trenger vi sesongkortholdernes oppmerksomhet og hjelp: Meld dere til tjeneste på tribunen!

Annonse:

Oslo kommune vedtok i dag gjenåpning med virkning allerede fra i morgen (onsdag), og det betyr at vi har anledning til 3X200 allerede på morgendagens kamp kl. 20!

For å få til dette, trenger vi også sesongkortholdernes hjelp:

  • Vi må be sesongkortholdere som KAN gå på kamp i morgen å svare oss på mail vi sender ut i kveld.
  • Svarfrist er kl. 10 i morgen onsdag, men førstemann til mølla-prinsippet vil gjelde på denne kampen. Dette av rent praktiske og tidsbesparende grunner. Vi sender ut mail i morgen med beskjed om du fikk plass eller ikke.
  • Vi har ikke tid til å tilrettelegge for at dere kan velge ut følge, dere kan bare melde inn dere selv (unntak: handicappede/de som må ha ledsager og med gyldig ledsagerbevis/ledsagersesongkort).
  • Vi har heller ikke tid til å følge opp dere som nå ligger inne med feil epostadresse knyttet til sesongkortet hos ticketmaster.no. Det betyr: Får du ikke mail fra klubben i kveld, så rekker vi ikke å finne ut hvorfor før dørene åpnes i morgen.
  • De 50 billetter som allerede er delt ut gjelder selvfølgelig fortsatt.

Samarbeidspartnere vil motta egen info.

Med 3X200 åpner vi for 200 på inngang 1 (Intilitytribunen), og 2X200 på inngang 9/10 (Oslo Taxi-tribunen). Klanen og Ikaros ønsker ikke åpning på Supportertribunen før et større antall kan få komme (og det blir nok ikke lenge til nå!).

Det blir ikke kiosk eller VIP åpen i morgen, det rekker vi ikke organisere på en god nok måte - men det viktigste er å få så mange av dere som mulig inn for å støtte laget mot Odd!

Annonse fra Obos-ligaen: