Seriemesterne ble for sterke

Bård Finne og Mayron George scoret målene da årets siste hjemmekamp endte 2-4 mot Molde.

Kampen er under minuttet gammel da Bård Finne kommer alene med keeper men avslutninga går rett på keeper. Stor sjanse til Vålerenga.

10 minutter er spilt da vi får til en god kombinasjon på venstrekanten og innlegget treffer George som avslutter på direkten. Keeper får slått til corner.

Bård Finne sørger for ledelse

MÅL! Vi tar ledelsen 1-0 etter litt klabb og babb i feltet . Kula lander hos Bård Finne som ikke lar seg be to ganger. Han settter ballen kontant i nettet fra 7-8 meter. 1-0 til de kongeblå!

Molde tar over kampen etter målet og men vi får til en god kontring etter 17 minutter. Skuddet fra George blokkes av keeper, men han mister ballen og det er kun tilfeldigheter som gjør at ballen sniker seg over linja på utsiden av stolpen.

22 minutter er spilt da Molde kommer seg fri på vår høyreside og får lagt inn i feltet. Helstad får stå umarkert og setter ballen utagbart i Klaessons høyre hjørne. Gult kort til Omoijuanfo for målfeiringen.

Etter halvtimen passeres spiller Molde seg fri på vår ventrekant og en pasning åpner hele forsvaret vårt. Bolly har en enkel jobb med å sette 1-2 i åpent mål.

Vålerenga bytter ut Ivan Näsberg med Johan Lædre Bjørdal etter 42 minutter. Vålerengagutten fikk seg en smell etter noen minutter av kampen og måtte kaste nin håndkledet tidlig.

Vålerenga scorer sitt andre for kvelden etter 43 minutter - tror vi. Linjeassistenten var ikke enig og målet annulleres for offside.

Lagene tar pause på 1-2

I pausa æres de nyslåtte norgesmesterne fra G16. De slo Viking 2-1 på fredag og går æresrunde på banen med bøtta som er beviset på at de er best i Norge. Meget høylytt og velfortjent hyllest for alle gutta foran supportertribunen.

Andre omgang starter i samme spor som den første avsluttet og Molde triller ball mens vi løper i mellom. Vålerenga spiller seg iiidlertid gjennom

Etter 54 minutter er Mayron George på vei gjennom Moldeforsvret med blir taklet bakfra. Modespilleren belønnes med gult kort.

George utligner

MÅL! Vålerenga utligner i det 55 minuttet og det er Mayron George som gjør det. Headinga sitter utagbart i keepers venstre hjørne. Det står 2-2 på Intility Arena!

59 minutter passeres og vi glemmer oss i forsvar. To spillere får stå umarkert og Chistensen setter kula nede i Klaessons venstre hjørne. 2-3

Molde foretar et spillerbytte etter 60 minutter. Bolly ut og Mostrøm inn.

Etter 62 minutter gjør vi to bytter. Inn med Aaron Dønnum og Mohammed Fellah og ut med Magnus Lekven og Deyver Vega.

Kjempesjanse til Vålerenga etter 72 minutter. Mayron George får avslutta men en moldeforsvarer får en ørliten tå på ballen og det er nok til at ballen går i stanga i stedet for inn i kassa. Det er synd!

Ny kalassjanse til Vålerenga minuttet etter men Molde får blokkert skuddet og det ender ut i ingenting.

74 minutter: Molde bytter ut Christensen og settter inn Wolf Eikrem.

Hussein scorer Moldes fjerde mål etter corner i det 82 minutt. Det går mot nederlag for våre karer om vi ikke kommer opp med noe spenstig de siste minuttene.

Det gjør vi dessverre ikke og kampen ebber ut på 2-4

Vi takker de som kom og så  på oss i kveld, og en spesiell takk til stemningsskaperne som nok en gang leverer til terningkast 6. Dere er helt rå!

Nå gjenstår siste seriekamp og den spilles i Mjøndalen om en uke, vi håper å se deg på tribunen.

Vi minner om at sesongkortene for neste sesong er i salg fra 3. desember.