Seiersglis fra Kypros

Borchgrevink og Dønnum fra start i snuoperasjon mot Kypros. Klaesson like blid som alltid.

- Dette var en veldig viktig seier, Aron Dønnum er fortjent blid og fornøyd. Og det å spille med flagget på brystet er alltid stort, legger han ydmykt til.

- Det var en ordentlig krigekamp, sier Borch. Vi kommer under alt for tidlig, og bruker lang tid på å snu det. Vi stanget lenge før vi scoret på to langskudd.

U-21 landslaget har tatt første av to mulige stikk i sin turnering foreløpig, med tre VIF spillere på laget, to fra start.

Christian Dahle Borchgrevink får endelig litt tid til å gi rapport fra Kypros, hvor både han og Aron Dønnum har spilt i norsk landslagsdrakt!

- Det har vært mye styr etter kampen, nå er det snart kveldsmat, sier han og unnskylder seg.

Det er overhodet ikke nødvendig. Fremtidens håp for både Vålerenga og Norge trenger ikke å unnskylde seg.

Kypros scoret etter 20 minutter med et frispark som lenge så tamt ut, men den lurer alle og fortsetter helt inn i mål.

I andre omgang merker man at de norske gutta har bestemt seg for å snu kampen. De kriger og sklir og kjemper mot et rimelig sterkt Kypros-lag.

Så begynner skuddene å komme fra det norske laget. Frustrerte Kypros pådrar seg to gule kort på to minutter og stemningen er snudd. Kypros bytter ut to spillere like etter, men i minutt 74 treffer Thorstvedt og stillingen er 1-1.

I minutt 82 sitter det igjen for Thorstvedt og Norge. Enda et gult til Kypros. Tiden renner ut, og vi vinner med to VIF spillere sterkt involvert, og verdens beste andrekeeper på benken. Han hadde sikkert holdt nullen.