Seieren glapp for unggutta

Vålerenga 2 leda 2-0 i premieren, men Bærum kom tilbake og tok med seg alle tre poengene fra Intility Arena.

Mandag kveld var det endelig duket for premiere i PostNord-ligaen for våre unge utfordrere. Vålerenga 2 har hatt en rekordlang oppkjøring, og gikk ut i 100 mot gjestene fra Bærum.

Allerede etter 1 minutt sto det 1-0 til hjemmelaget signert stortalentet Jacob Dico Eng, og før det var spilt 10 minutter dobla midtstopper Fredrik Holmé på corner.

Øystein Sandens mannskap rulla opp det ene fine angrepet etter det andre i den første omgangen, men Bærum var effektive da de fikk sjansen.

Gjestenes Erik Ansok Frøysa reduserte til 1-2 på et langskudd før hvilen, og da det gjensto et kvarter av premieren hadde Jarmund Øyen Kvernstuen utligna.

Mustapha Fofana fullførte opphentinga til gultrøyene med Bærums tredje og kampens siste scoring syv minutter før fulltid, og sørga for at gjestene tok med seg alle tre poengene hjem.